Responsive Menu
Add more content here...


Un an fără prof. Romitan Ezechil

by Călin ONICAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Azi, 5 mai, se împlineşte un an de când profesorul Romitan Ezechil – primul director de la CSS Zalău – a trecut la cele veşnice. Familia sa a ţinut să comemoreze acest moment, păstrând vie amintirea sa

Data de 5 mai 2020 a fost una de doliu pentru fotbalul şi pentru învăţământul din judeţul Sălaj. La doar câteva zile după ce împlinise vârsta de 76 de ani, profesorul Romitan Ezechil se stingea din viaţă.

În urma sa au rămas însă o carieră profesională remarcabilă, atât ca profesor de educaţie fizică şi sport, dar şi ca inspector de specialitate.

Romitan Ezechil a fost primul director de la CSS Zalău, fiind şi cel care a făcut demersurile înfiinţării clubului sportiv şcolar de la poalele Meseşului.

De-a lungul anilor, a fost profesor la Liceul de Chimie, apoi la Colegiul Naţional “Silvania” din Zalău de unde s-a şi pensionat. Timp de 15 ani, a fost inspector de educaţie fizică şi sport.

Totodată, dom’ profesor a fost dedicat sportului, în special fotbalului, unde s-a implicat trup şi suflet. Ani la rând, a activat în cadrul comisiilor din cadrul AJF Sălaj. A fost considerat unul dintre întemeietorii Corpului de Observatori ai Asociaţiei Judetene de Fotbal Sălaj, din care făcea încă parte.

Azi, când s-a împlinit un an de când Romitan Ezechil a trecut în nefiinţă, familia sa a ţinut să îl comemoreze, păstrând vie amintirea sa.

Azi, 5 mai, se împlineşte un an de când a plecat dintre noi cel mai iubit soţ, tată, socru şi bunic prof. Romitan Ezechil.

Ne este dor de tine şi ne gândim la tine în fiecare zi, cu dragoste.

Nu te vom uita niciodată!

Familia şi copiii

You may also like

Leave a Comment