Connect with us

FOTBAL

Doliu în fotbalul sălăjean


O veste tristă a lovit sportul din Sălaj în cursul zilei de AZI. Fostul profesor de educaţie fizică şi sport, inspector de specialitate şi observator în cadrul AJF Sălaj – Romitan Ezechil – s-a stins din viaţă la vârsta de 76 de ani


Sportul şi fotbalul din Sălaj sunt în doliu după ce marţi a plecat la cele veşnice, fostul observator Romitan Ezechil, cel care ani buni a activat în cadrul comisiilor de la AJF Sălaj.

Romitan Ezechil (n. 26.04.1944) a fost un nume cunoscut în sportul din Sălaj, fiind primul director de la CSS Zalău, el fiind şi cel care a făcut demersurile înfiinţării clubului sportiv şcolar.

De-a lungul anilor a fost prosfesor de educaţie fizică şi sport la Liceul de Chimie din Zalău, apoi la Colegiul Naţional Silvania din Zalău de unde s-a şi pensionat, iar timp ce 15 ani Romitan Ezechil a fost inspector de educaţie fizică şi sport.

În cadrul AJF Sălaj a activat până în primăvară, fiind delegat la multe meciuri din Liga a IV-a şi Liga a V-a ca şi observator de joc.

S-a stins din viaţă pe data de 5 mai 2020, la câteva zile după împlinirea vârstei de 76 de ani.

“Cu tristeţe în suflet, anunţ plecarea într-o altă lume mai bună, fără griji şi fără gânduri, prin trecerea în nefiinţă, a celui ce a fost , Prof. Ezechil Romitan, om de aleasă bunătate, înţelegere şi ajutor colegial. A fost unul din intemeietorii Corpului de Observatori ai Asociaţiei Judetene de Fotbal Sălaj. Prin plecarea la cele veşnice, AJF Sălaj pierde un valoros organizator al meciurilor de fotbal din competiţiile judetene si un valoros om de sport, un profesionist în domeniu. Drum lin, spre cer, Ezechil Romitan. Sincere condoleanţe familiei îndurerate“, a fost mesajul transmis de Leontin Moga, secretarul de la AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL