Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMA ORĂ. Cu cine va juca la barajul de promovare în Liga a III-a campioana Sălajului din Liga a IV-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 3K views
A+A-
Reset

Campioana judeţului Sălaj se va duela cu câştigătoarea Ligii a IV-a din judeţul Cluj la barajul de promovare în Liga a III-a. Meciul tur va avea loc în judeţul Cluj, în timp ce returul va avea loc în judeţul nostru

Marţi, la amiază, a avut loc tragerea la sorţi a barajelor pentru promovarea în Liga a III-a. Evenimentul a avut loc la Casa Fotbalului, aşa cum se obişnuieşte de câţiva ani buni. Judeţul Sălaj a făcut parte din Regiunea 2, alături de judeţe precum Bihor, Maramureş, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Sălăjenii nu au avut prea mult timp de aşteptat şi la scurt timp de la startul tragerii la sorţi, viitoarea campioană a Sălajului a aflat din ce judeţ va proveni adversarul de la baraj. Sorţii au decis ca în acest an, campioanele din judeţele Cluj şi Sălaj să se dueleze pentru un loc în Liga a III-a.

Meciul tur este programat pe data de 16 iunie, ora 18.00, pe terenul campioanei din Cluj, returul urmând să aibă loc în judeţul Sălaj, pe terenul campioanei noastre, pe 23 iunie, începând cu ora 17.30.

Ultima dată când campioanele din cele două judeţe s-au întâlnit într-un astfel de meci se întâmpla la finalul sezonului 2017 – 2018 când Unirea Mirşid a dat piept cu Sticla Arieşul Turda, clujenii având câştig de cauză atunci.

Ultimul baraj câştigat de o echipă din Sălaj se leagă de numele Unirii Mirşid care avea să se impună cu Viitorul Ulmeni în sezonul următor. De promovat a mai promovat şi Sportul Şimleu, deşi a pierdut barajul de promovare cu Progresul Şomcuta Mare, însă, a beneficiat de un loc vacant în Liga a III-a.

La ultimele trei baraje, campioana Sălajului a pierdut cu Luceafărul Oradea, CSM Sighetu Marmaţiei (ambele disputate de Rapid Jibou) şi Olimpia Satu Mare (cu Luceafărul Bălan).

Luceafărul Bălan şi CS Barcău Nuşfalău par principalele candidate la titlul judeţean, dar mai sunt şi alte echipe care pot pune mari probleme, una fiind chiar FC Chieşd.

În ceea ce priveşte campionatul Ligii a IV-a din judeţul Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii se află pe primul loc, urmată de Victoria Viişoara la patru puncte distanţă şi Sticla Arieşul Turda care se află la 5 puncte în spatele liderului.

Mai multe amănunte, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 februarie 2024.

You may also like

Leave a Comment