Responsive Menu
Add more content here...


Trafic feroviar oprit pe ruta Baia Mare – Jibou din cauza unui accident

Un autoturism a fost lovit în această dimineață lângă Auchan Baia Mare, de trenul regio 14140 care se deplasa pe ruta Baia Mare – Jibou, fără a exista victime. Traficul feroviar a fost oprit aproximativ 30 de minute

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În urmă cu puțin timp la intrare în municipiul Baia Mare a avut loc un accident feroviar. Din primele informații se pare că trenul regio 14140 Baia Mare – Jibou a surprins și lovit un autoturism care nu s-a asigurat la nivelul trecerii cu calea ferată și nu a respectat semnificația indicatorului ”Atenție la tren” .

Autoturismul a fost acroșat. Din fericire nimeni nu a fost rănit, autoturismul a fost avariat. Traficul feroviar a fost oprit aproximativ 30 de minute. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Am văzut trenul venind dar nu știu cum s-a întâmplat am lăsat piciorul de pe frână sau nu știu și s-a dus din inerție în față și a șters botul mașinii. Mergeam cu doi căței la veterinar pentru că pleacă în Germania. Unul dintre ei a scăpat din lesă și mi-a sărit în față. Am vrut să îl împing înapoi în spate și atunci s-a întâmplat totul. Eu sunt bine, câinii la fel” a povestit șoferul colaboratorul ziarului nostru din județul Maramureș – Vasile Dale .

 

You may also like

Leave a Comment