Responsive Menu
Add more content here...


Ţeapa luată de SCM Zalău cu Alexandru Sorian

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Adus cu surle şi trâmbiţe în vară de la Sânmartin, fotbalistul care a trecut şi prin Liga 1 nu a apucat să joace niciun meci oficial la SCM Zalău. De mai bine două luni stă pe tuşă din cauza unei accidentări, iar şansele ca el să revină în acest tur sunt minime

Printre transferurile sonore pe care SCM Zalău le-a făcut în vară a fost şi mijlocaşul Alexandru Sorian, care a venit de la CSC Sânmartin. Adus cu surle şi trâmbiţe, având în vedere că sub Meseş a venit un fotbalist care a trecut şi prin Liga 1, la Săgeata Năvodari, Alexandru Sorian nu a apucat să joace niciun meci oficial pentru SCM.

S-a accidentat la începutul lunii august, chiar înaintea meciului de Cupă cu Sportul Şimleu, iar de atunci nu şi-a mai revenit. Sorian a suferit o accidentare în zona inghinală şi de mai bine de două luni, jucătorul stă pe tuşă, iar şansele ca el să revină în acest tur sunt minime.

“Este o mare pierdere. Chiar am discutat şi cu cei de la Sânmartin, de unde a venit în vară, iar acolo nu a avut nicio accidentare. S-a accidentat înaintea meciului din Cupă cu Sportul Şimleu, dar încă nici acum nu şi-a revenit, după mai multe şedinţe de tratament la Zalău şi Oradea. A suferit o accidentare în zona inghinală şi muşchiul nu s-a refăcut cum trebuie”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

O decizie în priviinţa sa se va lua în perioada următoare, existând şi varianta ca cele două părţi să se despartă. “Trebuie să avem o discuţie şi cu el şi vom lua o decizie, fiindă este de trei luni la echipă cu contract. Sigur că suntem alături de el, dar trebuie să vedem şi interesul clubului”, a mai spus managerul.

You may also like

Leave a Comment