Tânăr din Zalău, reținut de polițiști pentru că a dat țepe cu mașini din străinătate

by Mihai POP
0 comment 109 views
A+A-
Reset

Atenție mare atunci când vreți să vă cumpărați o mașină second hand! Cinci persoane din Sălaj au fost păgubite cu peste 40.600 euro după ce au plătit unui samsar în avans pentru a le cumpăra mașini din străinătate


La data de 28 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Zalău, cercetat pentru înșelăciune în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a reieșit că, în perioada august – octombrie 2023, bărbatul ar fi primit 40.600 de euro, de la cinci persoane, din județul Sălaj, în urma unor înțelegeri privind achiziționarea unor autovehicule din Germania, care, ulterior, urmau să fie transportate în România.

După ce ar fi intrat în posesia banilor, acesta nu ar mai fi remis persoanelor nici autoturismele care urmau a fi achiziționate și nici banii primiți pentru achiziționarea acestora.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!