Încercare grea pentru Vlad Buda – jucător la SCO Jibou şi familia sa. Casa lor a fost mistuită de flăcări

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Vlad Buda este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători sălăjeni din fotbalul nostru judeţean. S-a remarcat la grupele de juniori republicani de la Luceafărul Bălan, echipă pentru care a evoluat şi în Liga a III-a. Ulterior, a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători de la Rapid Jibou şi, ulterior, de la SCO Jibou. Este un băiat de caracter, muncitor şi mereu a ştiut să-şi vadă de treabă şi să vorbească faptele în locul său…

Însă, din nefericire, soarta este uneori cruntă şi cu cei buni. Din păcate, în aceste zile de sărbătoare, fotbalistul, împreună cu familia sa trec prin clipe groaznice după ce casa lor a fost mistuită de flăcări într-un incendiu devastator.

Imediat, cei de la SCO Jibou, au sărit în ajutorul lui Vlad Buda şi au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru familia devastată.

Dragi prieteni, În aceste zile de sărbătoare, colegul nostru de la SCO Jibou, Vlad Buda, și familia sa trec printr-o încercare grea. Casa lor a fost mistuită de flăcări într-un incendiu devastator. Să fim alături de ei în aceste momente dificile Orice ajutor contează. Vă invităm să vă alăturați strângerii noastre de fonduri pentru a le oferi sprijin în această perioadă. Fiecare contribuție, indiferent de mărime, poate face o diferență semnificativă în viața lor“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de facebook a clubului SCO Jibou.

Cont pentru donații: RO83 BTRL 0320 1201 P576 63XX – Nechita Adrian Florin

You may also like

Leave a Comment