Responsive Menu
Add more content here...


Surpriză mare la Cupa AJF Sălaj. O forţă din Liga a V-a a ratat calificarea în fazele finale

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sâmbătă şi duminică, la Valcău de Jos şi Someş-Odorhei au avut loc meciurile din grupe, iar la final, opt echipe au acces în sferturile de finală. Meseşul Treznea şi ACS Tihău s-au calificat din Grupa A, Dumbrava Ciocmani şi Olimpia Rus din Grupa B, iar în Grupa C, pe primele două locuri s-au clasat Stejarul Sîg şi Măgura Cehei. Marea surpriză a avut loc în Grupa D, unde Inter Cizer, liderul Seriei Vest nu a prins primele două locuri, fiind depăşită de Voinţa Derşida şi Gloria Ban

Ediţia a XXIV-a a Cupei AJF Sălaj a început în weekend, pentru echipele din Liga a V-a. După două zile pline de fotbal la Valcău de Jos şi Someş-Odorhei, au fost stabilite cele opt formaţii care merg în fazele finale.

Meseşul Treznea şi ACS Tihău au obţinut primele două locuri în Grupa A, iar din Grupa B au mers mai departe Dumbrava Ciocmani şi Olimpia Rus. În Grupa C, primele două poziţii au fost ocupate de Stejarul Sîg şi Măgura Cehei, în timp ce în Grupa D a avut loc o mare surpriză.

Inter Cizer, liderul din Seria Vest nu a reuşit să treacă de grupe şi s-a clasat doar pe locul 3, fiind depăşită de Voinţa Derşida şi Gloria Ban.

Sferturile, semifinalele şi finalele la Cupa AJF, categoria Liga a V-a vor avea loc sâmbătă, la Valcău de Jos. Duminică, la Someş-Odorhei are loc competiţia dedicată echipelor din Liga a IV-a.

Programul sferturilor de finală, de la Liga a V-a:

Meseşul Treznea – Măgura Cehei

ACS Tihău – Stejarul Sîg

Dumbrava Ciocmani – Gloria Ban

Voinţa Derşida – Olimpia Rus

Rezultate, clasamente, programul şi alte detalii de la Cupa AJF, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 23 februarie

You may also like

Leave a Comment