Responsive Menu
Add more content here...


Stop joc şi în Seria Vest din Liga a V-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 97 views
A+A-
Reset

Primul campionat care a luat pauză a fost cel din Seria Est din Liga a V-a. La o săptămână distanţă a luat pauză şi Liga a IV-a. Ultimul campionat peste care s-a tras cortina este cel din Seria Vest din Liga a V-a Sălaj. Acesta a durat ceva mai mult din cauza numărului impar de echipe şi a faptului că în fiecare etapă câte o echipă a stat. În fine, s-a tras cortina şi peste acest campionat, astfel că până în primăvara anului viitor nu se va mai juca nici aici.

A fost un tur de campionat spectaculos în această Serie, cu multe răsturnări de situaţie, în care Stejarul Sîg şi Meseşul Treznea s-au tot schimbat la conducerea Seriei. După ultima etapă din tur, gruparea din comuna Treznea a devenit campioană de toamnă. Chiar dacă Stejarul Sîg a câştigat confruntarea cu liderul, echipa condusă de Vlad Cămăran s-a împiedicat la Borla şi, mai surprinzător, pe teren propriu cu Cetatea Valcău.

Aproape de primele două clasate ţine Unirea Hereclean, o formaţie care a început bine sezonul, dar care pe final s-a cam stins, iar în ultimele trei etape a suferit două eşecuri. Ce-i drept, a pierdut pe terenul primelor două clasate.

Şi, tot în tur, Unirea a suferit şi un eşec pe teren propriu împotriva celor de la Gloria Marin. După un început dezastruos de sezon în care a suferit trei eşecuri în primele patru etape, Cetatea Valcău şi-a revenit pe parcurs şi în următoarele 8 etape a mai pierdut o singură dată.

Pe final de tur, gruparea din Valcău a furnizat şi surpriza, reuşind să câştige pe terenul celor de la Stejarul Sîg. Venus Borla, Gloria Marin, Gloria Ban, Măgura Cehei sau chiar Voinţa Derşida sau AS Zăuan sunt formaţii capabile de orice rezultat, astfel că în partea a doua de sezon pot să încurce echipele aflate în lupta pentru primul loc.

Desigur, vorbim de Liga a V-a şi aici contează foarte mult pe ce jucători te poţi baza la momentul jocului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în partea a doua a sezonului, dacă Meseşul Treznea va câştiga această Serie sau Stejarul Sîg se va impune.

Unirea Hereclean mai speră şi ea, deşi pare destul de dificil. Campionatul Seriei Vest din Liga a V-a se va relua în luna martie a anului viitor.

You may also like

Leave a Comment