Responsive Menu
Add more content here...


Start în play-off. SCM Zalău debutează pe teren propriu

În prima etapă din play-off, gruparea de la poalele Meseşului va primi vizita celor de la CSM Sighetu Marmaţiei - formaţie pregătită de George Zima, fost antrenor la Zalău. În sezonul regulat, zălăuanii au câştigat ambele meciuri

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 15.00: Stadionul Municipal: SCM Zalău – CSM Sighetu Marmaţiei


SCM Zalău şi-a îndeplinit prima misiune şi a terminat pe primul loc sezonul regulat. În această fază se va juca tur – retur – tur, după care primele două clasate se vor califica la jocurile de baraj.

La fel ca şi în sezoanele precedente, nu se face pauză între sezonul regulat şi play-off, astfel că la finele săptămânii debutează faza a II-a a campionatului din Liga a III-a.

SCM Zalău va debuta pe teren propriu, urmând a întâlni CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie pregătită de George Zima – antrenorul cu care Zalăul a fost cel mai aproape de promovarea în Liga a II-a.

Dacă atunci îşi dorea să promoveze cu SCM Zalău, de această dată, Zima va încerca să pună piedici grupării sălăjene, urmărindu-şi, desigur, propriul interes.

În sezonul regulat, zălăunii au câştigat ambele jocuri. La Sighetu Marmaţiei s-au impus cu 2 – 0, în timp ce returul de la Zalău a fost câştigat cu 2 – 1.

Cele două se vor înfrunta, din nou, vineri, începând cu ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

You may also like

Leave a Comment