Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu transferă de la Minaur Baia Mare. Fotbalistul a mai jucat şi la SCM Zalău!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Cu o săptămână înainte de terminarea perioadei de transferuri, Sportul Şimleu a reuşit
o achiziţie importantă, iar sub comanda antrenorului Dacian Nastai a venit Mihai Cohan, care în tur a fost în lotul lui Minaur Baia Mare. Mihai Cohan a mai jucat şi la SCM Zalău, în sezonul 2020 – 2021, când echipa a ajuns la barajul pentru Liga a II-a

Sportul Şimleu a pierdut mulţi jucători importanţi în această iarnă. În capul listei a fost Alex Negrea, care s-a transferat la AFC Hermannstadt, Claudiu Petruş care a ajuns la liderul seriei CAO Oradea sau Ismael Guiti, care a preferat să joace în ligile inferioare din Franţa. Alexandru Petruş, Gabriel Caba şi Marius Leitan au plecat şi ei de la echipă, însă în această perioadă, conducerea lucrează să completeze lotul.

Până la reunirea lotului, Alexandru Jula a fost singurul fotbalist transferat sub Măgură, care a mai jucat în Liga a III-a, la SCM Zalău. A doua achiziţie a fost bifată zilele trecute. Este vorba tot de un jucător care a mai jucat la SCM Zalău, în sezonul 2020 – 2021, când echipa a ajuns până în finala barajului pentru Liga a II-a. Mihai Cohan s-a înţeles cu Sportul Şimleu şi de săptămâna trecută se pregăteşte sub comanda antrenorului Dacian Nastai.

În vârstă de 20 de ani, fundaşul a fost la Minaur Baia Mare în turul de campionat, însă nu a prins minute la gruparea maramureşeană.

Mihai Cohan şi-a terminat junioratul la Universitatea Cluj. Este fost internaţional U18, iar în cariera sa a mai jucat şi la ACS FC Recea. Cohan a debutat deja la Sportul Şimleu, în amicalul de sâmbătă, cu Unirea Ungheni. Mihai Cohan a semnat cu Sportul Şimleu un contract până la final de sezon.

“A venit să joace şi să progreseze, la fel cum au făcut-o şi alţi fotbalişti. Vine să lucreze cu un antrenor profesionist care să-l pună în circuit”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

“Ne trebuia neapărat un jucător pe partea stânga, fiindcă acolo am pierdut mai mulţi jucători. Sunt convins că este jucătorul care poate să ne ajute, care îşi doreşte să progreseze. Poate să joace şi fundaş central, dar şi fundaş stânga. A contat pentru noi şi faptul că el a fost un sezon la SCM Zalău unde a jucat fundaş stânga. Din informaţiile mele, s-a descurcat bine. Îl cunosc de mai mult timp, pentru că la un moment dat a fost la Centrul de Excelenţă de la Deva. Cam aceştia sunt genul de jucători care pe noi ne interesează”, ne-a declarat Dacian Nastai.

You may also like

Leave a Comment