Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, învinsă pe terenul “satelitului” campioanei României

by Mircea ARDELEAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Într-un joc disputat vineri după-amiază la Cluj-Napoca, formaţia pregătită de Dacian Nastai a fost învinsă de echipa secundă a CFR-ului după un joc destul de echilibrat. Din păcate, erorile portarului Paul Cosma au costat scump

CFR II Cluj – Sportul Şimleu 2 – 0 (1 – 0)

În etapa a VIII-a din Seria X, Sportul Şimleu a jucat vineri, în faţa echipei satelit a campioanei CFR. Partida a avut loc la Baza Sportivă “Victoria Someşeni” din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 15.00.

Sălăjenii s-au deplasat sub Feleac cu optimism. “Sperăm să ne întoarcem acasă cu puncte”, anunţa preşedintele Ioan Gurzău, înaintea partidei. Aceasta, deşi tânăra echipă a CFR-ului a pierdut foarte greu în etapa trecută, la Zalău.

În teren, Sportul a făcut un joc destul de bun şi a încercat să caute culoare spre poarta gazdelor. Din păcate, elevii lui Dacian Nastai nu au găsit cheia la poarta “vişiniilor”. CFR II a reuşit să deschidă scorul în minutul 19, la o fază la care portarul Paul Cosma a rămas fără reacţie, o fază ce nu spunea nimic: la o centrare moale de pe partea stânga, mingea a trecut prin faţa portarului, a lovit bara laterală şi a intat în plasă.

Până la pauză, şimleuanii puteau egala, dar şutul lui Ionuţ Pascu din lovitură liberă a lovit bara.

În repriza secundă, Sportul a jucat mai bine, a atacat mai mult, dar fără să creeze pericol la poarta adversă. Sigur, a mai fost şi o bară, dar fără efect pe tabela de marcaj.

În schimb, CFR II a mai înscris o dată spre final, după o mare gafă a goal-keeper-ului Paul Cosma, cel care a primit o pasă de la un coechipier şi a pasat direct la un adversar, care a făcut 2 – 0, cu un şut din interiorul careului.

“Degeaba ataci, dacă nu dai gol şi degeaba joci bine, dacă iei aşa goluri… Aşa nu ai cum să câştigi niciodată”, a fost radiografia scurtă a partidei de la Cluj-Napoca a preşedintelui Ioan Gurzău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 octombrie.

You may also like

Leave a Comment