Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu mizează pe experienţa lui Vlad Opriş. “Ar fi un mare câştig ca el să ne ajute din teren”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Pentru sezonul următor, preşedintele Ioan Gurzău îşi doreşte că experimentatul fotbalist să fie refăcut complet şi să poată ajuta echipa din teren. Vlad Opriş a fost şi antrenorul secund al Şimleului, dar după numirea noului antrenor se va stabili dacă şimleuanul rămâne în continuare colaborator al staff-ului tehnic

În cariera sa, Vlad Opriş a trecut şi prin momente dificile cauzate de o accidentare la genunchi. Fotbalistul a stat 14 luni fără fotbal, dar a trecut peste clipele grele şi a revenit pe gazon, tocmai în tricoul celor de la Sportul Şimleu.

Vlad Opriş a jucat în ultima etapă, cu Gloria Bistriţa, dar a intrat la joc şi în amicalul cu CSC Sînmartin, care a consfinţit finalul de pregătire la Sportul Şimleu.

Pentru sezonul următor, conducerea mizează pe experienţa lui Vlad Opriş, iar preşedintele Ioan Gurzău speră ca jucătorul să fie apt şi să ajute echipa din teren.

“Eu mi-aş dori foarte mult ca el să poată juca şi să ne ajute din teren. Pentru noi ar fi un mare câştig”, spune preşedintele.

Vlad Opriş a fost secundul lui George Zima, iar în luna mai a pregătit echipa după plecarea tehnicianului la SCM Zalău. După numirea noului antrenor se va stabili dacă Vlad Opriş va rămâne în continuare şi în staff-ul tehnic.

“Vom vedea la momentul respectiv. El poate fi şi noul colaborator al antrenorului, dar pentru noi cel mai important ar fi ca el să ne ajute din teren cu experienţa sa”, a mai adăugat Gurzău.

Vlad Opriş a mai jucat în Liga a III-a, la CSM Sighetu Marmaţiei, Unirea Jucu şi ACS FC Recea, iar în Liga a II-a a mai evoluat pentru Juventus Bucureşti, CS Baloteşti, Foresta Suceava sau Luceafărul Oradea.

“Eu îmi doresc să mai joc, dar în această vară voi mai merge la un control. Am mai intrat la mişcare şi chiar am jucat în această perioadă, însă nu ştiu dacă voi putea face zilnic pregătire ca să pot duce un meci întreg. Eu nu renunţ şi dacă voi mai putea, voi juca”.

Vlad Opriş

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 iunie.

You may also like

Leave a Comment