Responsive Menu
Add more content here...


Sportivii de la Terra Kid Zalău s-au întors cu 11 medalii de la Europene, dintre care 6 de aur!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 116 views
A+A-
Reset

Karateka pregătiţi de Cristian Duţă au reuşit să obţină 6 medalii de aur, una de argint şi 4 medalii de bronz la Campionatul European din Portugalia


Terra Kid Zalău încheie anul cum nu se putea mai bine, la Campionatul European din Portugalia. Clubul sălăjean s-a întors acasă cu nu mai puţin de 11 medalii cucerite, 6 de aur, un argint şi 4 de bronz. La categoria juniori, Luca Chirică a obţinut bronzul la kata individual. Antrenorul său remarcă prestaţii sa, mai ales că a fost nevoit să schimbe lista de execuţii pe care a pregătit-o acasă.

Tot bronz, dar două medalii a obţinut Nicolae Alexandru, în probele de kata şi kumite individual.

Acesta a avut execuţii foarte bune şi meciuri care au ţinut delegaţia sălăjeană cu emoţiile la cote maxime. La aceleaşi probe a participat şi David Anişoiu, însă, acesta a fost copleşit de emoţii şi a avut evoluţii sub nivelul său obişnuit.

La probele de echipă, kata şi enbu masculin, sportivii Luca Chirică, Eduard Vîlceleanu şi David Anişoiu au cucerit medaliile de aur.

La seniori, la toate probele tehnice de echipa la care au participat cei de la Terra Kid au fost obţinute medaliile de aur. Enbu masculin – Cristian Duţă şi Vlad Popescu, Enbu mixt – Cristian Duţă şi Ilena Benescu, Kata echipe masculin – Cristian Duţă, Vlad Popescu şi Alexandru Soare şi Kata echipe feminin – Ilena Benescu, Alexandra Laioş şi Alice Duţă.

Ilena Benescu a mai cucerit două medalii, un de argint la kata individual şi un bronz la kumite echipe.

“Mă bucur din suflet că acest an s-a încheiat cu succes, în urma tututror sacrificiilor pe care le-am făcut cu toţii, încă o dată am dat dovadă că suntem cel mai bun club de karate tradiţional şi mai ales că, pe lângă medaliile cucerite, aducem întotdeauna fericire, bucurie şi energie pozitivă singurului om care ne susţine, îşi sacrifică banii şi este lângă noi mereu, Remus Cliţan.

Am un sentiment de bucurie maximă, pentru că în acest an, după o foarte lungă perioadă de inactivitate a revenit pe tatami, mai ales cu rezultat internaţional, soţia mea, Alice Duţă. Nicolae Alexandru s-a mobilizat impecabil şi alături de noi evoluţiile lui sunt în creştere. Mă bucură mult asta deoarece de anul viitor va participa cu noi la categoria seniorilor! 

Alexandra Laioş, o sportivă cu calităţi excepţionale, s-a adaptat perfect la nivelul ridicat al competiţiei, şi asta mă face să fiu foarte încrezător pentru anul viitor, cu echipa fetelor, în vederea pregătirii probei pentru Campionatul Mondial. Despre Vlad Popescu şi Ilena Benescu nu pot să spun decât că le mulţumesc că fac parte din viaţa mea, că de atâţia ani deja relaţia noastră nu mai este una strict profesională şi ne simţim unii pe ceilalţi, suntem prieteni, suntem o familie frumoasă cu toţii şi asta nu se vede doar pe tatami, se vede şi în viaţa de zi cu zi.

Încă o dată vreau să îi mulţumesc domnului Remus Cliţan pentru toată grija pe care ne-o poartă şi că face posibilă orice deplasare! OSS”, a fost mesajul antrenorului Cristian Duţă.

You may also like

Leave a Comment