Responsive Menu
Add more content here...


Sport Boys dă lovitura în Superliga de minifotbal – Ultima clasată învinge experimentata ACS Rechinii!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Deşi pornea cu a doua şansă, ultima clasată a reuşit să se impună în faţa celor de la ASC Rechinii Autoland Hosu, grupare ce suferă al doilea eşec consecutiv. În runda precedentă, “rechinii” au fost învinşi de către penultima clasată. Cu această victorie, Sport Boys se apropie de echipele de la mijlocul clasamentului şi speră să părăsească cât mai curând ultima poziţie.

După ce a fost învinsă de penultima clasată, ASC Rechinii a recidivat, iar în această rundă a fost învinsă de ultima clasată. Sport Boys a dat lovitura şi a reuşit să facă scor în faţa unei echipe mult mai experimentate. Este o victorie de moral pentru trupa lui Alin Lazăr care prin acest succes s-a apropiat de echipele de la mijlocul clasamentului.

Astfel, Sport Boys speră să părăsească cât mai curând şi ultima poziţie din clasament.Că am pomenit de penultima clasată, să spunem că Brădet SQD nu a repetat isprava şi în runda de la finele săptămânii trecute.

Tânăra echipă a pierdut confruntarea cu Sport Activ DB, meci în care Rareş Hossu a reuşit o dublă. În schimb, echipele fruntaşe n-au avut probleme. ACS Dia Guard a reuşit să se impună cu Rapid Peceiu după un meci în care golgheterii Ciprian Pavel şi Sergiu Elekeş au marcat câte o dublă. Însă, liderul campionatului rămâne ACS Dandonia Fotbal.

Gruparea condusă de Dan Jula a bifat a 13-a victorie stagională în faţa celor de la Brothers Team, echipă aflată pe locul al treilea. Cele două echipe din Şimleu au avut o etapă neagră. Rety Age a rezistat doar o repriză în confruntarea cu Onorel pe care a pierdut-o în partea secundă.

Nici cei de la Viitorul Şimleu nu au dus-o mai bine şi în această rundă au fost învinşi de TDI, gruparea lui Dorin Teglaş având 3 – 0 încă de la pauză.

Detalii de la fiecare partidă disputată în weekend în Campionatul Judeţean de minifotbal în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 martie. 

 

You may also like

Leave a Comment