Responsive Menu
Add more content here...


Derby-ul Ligii Firmelor şi Instituţiilor la minifotbal are loc în această seară!

Tenaris şi Focus se află în luptă directă pentru supremaţia din judeţ

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 624 views
A+A-
Reset

Liga Firmelor şi Instituţiilor este o “afacere” în doi şi în acest sezon. La fel ca în campionatele anterioare, lupta pentru supremaţia în judeţ se dă între Focus şi Tenaris. “Pompierii” sunt campionii en-titre, dar Tenaris vrea să revină la forma de altădată şi să pună mâna pe un nou trofeu judeţean.

În acest sezon sunt programate 21 de etape, cele opt echipe angrenate evoluând de trei ori una cu cealaltă. La finalul celor 21 de etape se trage linie şi se întocmeşte clasamentul final.

Cele două echipe s-au întâlnit pentru prima dată în acest sezon în etapa a VII-a, atunci Focus reuşea să câştige cu 8 la 5. Derulând până în prezent, Liga Firmelor şi Instituţiilor a ajuns la etapa a XIV-a, etapă care programează din nou derby-ul dintre cele două combatante.

Focus şi Tenaris se vor întâlni joi seară, cu începere de la ora 20.00, la Baza Sportivă Onix Brădet.

Înainte de duelul direct din această seară, Focus este lider, având punctaj maxim, 12 victorii din 12 meciuri pentru un total de 36 de puncte. Tenaris se află pe locul 2, la două puncte în spate, dar şi cu un joc mai mult disputat.

De menţionat ar fi faptul că Tenaris şi-a confirmat deja prezenţa la Campionatul Naţionale al Firmelor, competiţie ce se va desfăşura în perioada 24 – 26 mai, în Braşov.

Repartizarea în urnele valorice se va face în funcţie de rezultatele din Campionatul Judeţean al Firmelor şi Instituţiilor. Echipele care doresc să participe trebuie să depună o solicitare către Comisia de Organizare a Campionatului judeţean.

You may also like

Leave a Comment