Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCO Jibou, organizatoarea unui turneu inedit de copii şi juniori

Clubul de pe Someş continuă să impresioneze şi la finele săptămânii trecute a organizat un turneu care pe lângă latura sportivă a propus şi activităţi distractive şi interactive pentru copiii prezenţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

SCO Jibou este clubul sălăjean care iese în evidenţă prin activităţile pe care le organizează la nivel de copii şi juniori.

De la înfiinţare şi până în prezent, zeci de echipe au venit la Jibou pentru a participa la diverse turnee de fotbal masculin sau feminin. Ei bine, clubul jibouan nu se dezminte, iar la finele săptămânii trecute au organizat şi un turneu mai deosebit, un turneu mai altfel decât cele cu care suntem obişnuţi. Despre ce e vorba?

Vorbim despre Cupa Generaţiei Alpha, denumire folosită pentru copiii din ziua de azi. Pe 2 şi 3 martie, sala de sport din Jibou a găzduit competiţia de fotbal la patru categorii, 2011 – 202 (5+1), 2013 – 2014 (5+1), 2015 – 2016 (5+1) şi 2017 – 2018 (3 vs 3).Au fost două zile pline de fotbal şi nu numai.

Au participat CFR Cluj, FC Someşul Satu Mare 2010, Academia de Fotbal Floreşti, Minerul Ocna Dej, ACS Star Junior Baia Mare, Atletico 2020 Oradea, Fulgerul Dioşod, Transilvania Seeds şi Şcoala de Fotbal Liviu Feraru şi SCO Jibou. Însă, pe lângă competiţia sportivă, organizatorii au pregătit şi alte surprize, specifice pentru generaţia alpha.

Astfel, copiii s-au putut juca jocuri video, au avut parte de “realitate virtuală” şi multe alte surprize prin care s-a îmbinat pasiunea pentru sport cu tehnologia.

Sursa foto: SCO Jibou

Mai multe detalii se găsesc în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 martie. 

You may also like

Leave a Comment