Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. Viața unui băiețel diagosticat cu sindromul morții subite a fost SALVATĂ de oamenii cu suflet mare din Sălaj chiar de Crăciun!

by Eduard FARCAS
0 comment 2.5K views
A+A-
Reset

Micuțul în vârstă de doar trei anișori a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar singura lui șansă la viață este o operație în Spania. Un grup de sălăjeni cu suflet mare s-a implicat și a reușit să strângă suma de 15.000 de euro pentru intervenția chirurgicală, însă mai sunt nevoie de bani pentru toate costurile de spitalizare


Grupul Reușim Împreună s-a implicat în a salva viața micuțului familiei Pătraș din Cluj. Băiețelul a fost diagnosticat cu tahicardie, bradicardie și sindromul QT lung sau în alte cuvinte – sindromul morții subite.

Sindromul i-a fost descoperit de curând, iar de două ori, inima micuțului s-a oprit! Medicii au reușit însă să-i ofere o nouă șansă la viață, iar acum băiețelul este internat la o clinică din Spania unde va urma o operație costisitoare pentru familie, a cărei valoare se ridică la 15.000 de euro.

Familia a reușit să strângă bani doar pentru analizele medicale care au fost realizate deja în Spania și au scos la iveală boala cu care se confruntă micuțul.

De Crăciun însă, familia micuțului a primit un mare cadou de la Moș Crăciun.

La apelul făcut de grupul Reușim Împreună format din oameni cu suflet mare din Zalău și Sălaj suma pentru operație a fost strânsă, însă mai sunt nevoie de bani pentru a acoperi toate costurile de spitalizare.

Cei care vor să doneze pentru micuțul familie Pătraș o pot face în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele lui Pătraș Mihai-Nicolae.

RO94BTRLEURCRT0427892001 – EURO
RO47BTRLRONCRT0427892001 – LEI

“Am deosebita plăcere să vă anunț azi, în ultima zi de post, că suma de care avea nevoie acest copilaș s-a adunat ! ! ! Totuși operația/ tratamentul/ recuperarea se fac în Spania deci persoanele care doresc să mai doneze faceți-o !!! Noi o sa continuăm să donăm”, este mesajul postat de Ciocoi Laurențiu unul dintre liderii grupului Reușim Împreună.

You may also like

Leave a Comment