Responsive Menu
Add more content here...


Someşul Someş Odorhei, surpriza plăcută a campionatului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Deşi este o nou-promovată, formaţia antrenată de Adrian Deac a avut rezultate foarte bune în turul de campionat, pe care l-a terminat pe locul 5. Someşul nu vrea să se oprească aici şi pentru retur îşi propune să rămâne în primele cinci locuri. “Ne dorim să punem probleme oricărei echipe”, a spus tehnicianul


Prin implicarea autorităţilor locale şi a inimoşilor oameni din comună care iubesc fotbalul, Someşul Someş Odorhei a reuşit un salt spectaculos în ultimul an.

În stagiunea trecută a câştigat la pas Seria Est din Liga a V-a şi a promovat în eşalonul superior. Mai mult, Someşul Someş Odorhei a fost surpriza plăcută şi în Cupa României, unde a ajuns până în finală, pe care a disputat-o în faţa vecinilor de la Rapid Jibou.

Rezultatele foarte bune pe care le-a obţinut gruparea de pe Someş au continuat şi în Liga a IV-a, însă nu tocmai din primele meciuri, când lipsa de experienţă la acest nivel s-a simţit.

Chiar dacă Someşul a făcut meciuri bune cu  Unirea Mirşid şi Silvania Cehu Silvaniei, de la aceste jocuri nu s-a ales şi cu puncte. Dacă în primele două runde a pierdut, echipa antrenată de Adrian Deac a început să acumuleze puncte din etapa a III-a, când a câştigat cu CS Barcău Nuşfalău.

Pentru Someşul au urmat alte trei victorii cu AS Chieşd, Flacăra Halmăşd şi Steaua Cosniciu, după care nou-promovata a suferit şi cea mai drastică înfrângere din tur, în deplasare la Dumbrava Gîlgău.

Vlad Ortelecan şi colegii săi au pierdut neaşteptat partida de pe teren propriu cu Olimpic Bocşa, dar în ultimele patru runde, Someşul a mai bifat două victorii, care au ajutat-o să încheie turul pe poziţia a şasea.

“Ţinând cont de faptul că am avut un lot subţire, am avut parte de accidentări şi de abseneţe la unele meciuri, locul 5 este cât se poate de bun pentru o nou-promovată. Am meritat să terminăm turul pe această poziţie, dar puteam avea şi mai multe puncte, fiindcă au fost câteva jocuri pe care le-am pierdut neaşteptat. Dacă la unele meciuri eram mai concentraţi şi nu aveam probleme de lot, cred că puteam fi şi mai sus în clasament. Avem o echipă foarte unită şi muncitoare şi cred că aceasta a fost reţeta succesului în tur”, ne-a declarat antrenorul Adrian Deac.

Retrospectiva parcursului din tur, în ziarul Sportul Sălăjean din 6 februarie.

You may also like

Leave a Comment