Responsive Menu
Add more content here...


Simfonia Primăverii – Concert de muzică instrumentală, la Jibou de Ziua Femeii

Vineri, 08 martie, la ora 17.00, la Casa de Cultură din Jibou, toţi iubitori de muzica instrumentală sunt invitaţi să ia parte la un concert susţinut de elevii din oraș, intitulat ”Simfonia Primăverii”

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Ziua de 8 Martie, recunoscută la nivel internațional ca Ziua Femeii, este, pentru unii dintre noi, momentul perfect pentru a le aduce un omagiu celor care ne-au dat viață, fiind cunoscută, de unii dintre noi, și ca Ziua Mamei.

Cum importanța rolului de părinte este nemărginită, iar sarcina de a aduce un copil pe lume și de a-l crește cu dragoste este la fel de importantă.

Cu această ocazie, Orchestra EMANUEL vă invită vineri, 08 martie, la ora 17.00, la Casa de Cultură din Jibou la un concert de muzică instrumentală dedicat Zilei Femeii , intitulat ”Simfonia Primăverii”.

Ansamblu este format din elevi din mai multe instituții de învățământ din oraș și nu numai, toate activitățile legat de orchestră sunt pe bază de voluntariat , gratuit.

Orchestra EMANUEL a luat ființă în anul 2017 la inițiativa  profesorului de muzică Mircea Borzan.

Acest concert este dedicat în special mamelor, de 8 martie! O să fie momente și cu interpretări individuale separat de orchestră , copii care fac parte de la școala de muzică Emanuel JIBOU : pian, chitara, flaut , violoncel, harpă, percuție și muzică vocală ușoară.

 

You may also like

Leave a Comment