Responsive Menu
Add more content here...


Sergiu Jurj, noul atacant de la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a mai evoluat în carieră la echipe precum FC Rapid, Chindia Târgovişte sau CSU Craiova U19


SCM Zalău continuă campania de achiziţii din această vară. După transferul lui Alexandru Sorian, gruparea de sub Meseş a reuşit un nou transfer important pentru a întări compartimentul ofensiv.

În cursul zilei de azi, atacantul Sergiu Jurj a semnat un contract cu Sport Club Municipal Zalău.

În vârstă de 23 de ani, fotbalistul măsoară 1,86 m înălţime şi este originar din Sighetu Marmaţiei.

Noul atacant al Zalăului şi-a început cariera la FC Ardealul Cluj şi a mai evoluat la CSU Craiova U 19, Minaur Baia Mare, CSU Craiova II, Verona U 19, Chindia, FC Rapid sau CSM Focşani.

“Sunt bucuros că am ajuns la Zalău, nu mi-a fost foarte greu să spun da în detrimentul altei echipe din eşalonul secund. Discuţia cu antrenorul şi felul în care s-au comportat cei din conducere cu mine m-au convins. Am venit să dau tot ce am eu mai bun pentru a îndeplini obiectivul echipei, acela de a promova. Sunt convins că ne este la îndemână acest lucru, iar la final o să ne bucurăm împreună”, a declarat Sergiu Jurj, după ce a semnat cu SCM Zalău.

“Sport Club Municipal Zalău îi urează bun venit jucătorului, mult succes şi cât mai multe reuşite în tricoul echipei”, transmite şi clubul zălăuan pe pagina oficilă de facebook.

You may also like

Leave a Comment