Responsive Menu
Add more content here...


Se anunţă vremuri mai bune la Recolta Agrij

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 96 views
A+A-
Reset

Una dintre echipele de tradiţie din fotbalul sălăjean s-a confruntat cu probleme financiare în turul de campionat şi toate cheltuielile au fost suportate de primarul Ştefan Berar din buzunarul propriu. Însă, pentru 2024 se anunţă vremuri mai bune, echipa va primi finanţare de la autorităţile locale, astfel că şi pretenţiile vor creşte


Recolta Agrij este una dintre echipele de tradiţie din judeţul Sălaj. De-a lungul anilor a evoluat în campionatul Ligii a IV-a, dar mai mult şi-a desfăşurat activitatea la nivelul Ligii a V-a. Chiar dacă în ultimii ani a fost mai dificil din punct de vedere al rezultatelor, Recolta îşi propune să redevină o echipă unită, puternică şi capabilă de rezultate bune, chiar dacă începutul de sezon a fost ceva mai dificil atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere financiar.

Astfel, pentru turul de campionat, din toamnă şi până la finalul primei părţi, cheltuielile echipei au fost suportare din buzunarul propriu al primarului Ştefan Berar.

Însă, pentru anul următor, echipa va primi sprijin şi din partea Primăriei şi a Consiliului Local Agrij, astfel încât lucrurile să intre pe un făgaş oarecum normal la acest nivel în care majoritatea echipelor sunt susţinute de către administraţiile locale.

După prima parte de campionat, Recolta ocupă locul 12 în Seria Est din Liga a V-a, cu 5 puncte acumulate. Pentru returul de campionat se doreşte mai mult de la echipă, mai ales că vor fi şi condiţii mai bune.

Totoodată, primarul comunei Agrij lansează o invitaţie şi către firmele din comună care au posibilitatea să sprijine echipa de fotbal în buna desfăşurare a activităţii sportive.

“Pentru anul 2024 ne dorim să facem ordine în situaţie. Să vedem cum şi ce finanţare vom putea oferi către echipă din bugetul local al Primăriei. Sigur, rezultatele nu au fost la nivelul aşteptărilor, dar aşa este în fotbal, nu poţi câştiga întotdeauna. Pentru anul următor va fi o finanţare mai bună şi sperăm ca rezultatele să fie pe măsură”, ne-a declarat Ştefan Berar.

You may also like

Leave a Comment