Demjen Eszter urcă pe podium la un puternic turneu internaţional de tenis de masă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Zălăuanca pregătită de Victor Puie şi Augustin Mureşan la CSM Zalău a reuşit să obţină locul 3 la categoria de vârstă U19 la Cup of Hopes, competiţie internaţională desfăşurată la Dumbrăviţa (jud. Timiş) la care au participat peste 200 de sportivi din Italia, Serbia, Ungaria, Moldova şi România


La finele săptămânii trecute, la Dumbrăviţa a avut loc un puternic turneu internaţional de tenis de masă. Este vorba despre Cup of Hopes by Decathlon România. Peste 200 de participanţi din ţări precum Italia, Serbia, Ungaria, Moldova şi România s-au aflat la startul turneului organizat de ACS Dumbrăviţa.

Pe lista participanţilor s-au aflat şi mai mulţi sportivi de la secţia de tenis de masă de la CSM Zalău.

Fără doar şi poate, cel mai bun rezultat din rândul sălăjenilor a fost obţinut de către sportiva Demjen Eszter care a obţinut locul 3 la categoria de vârstă U19.

Din rândul elevilor lui Victor Puie şi Augustin Mureşan remarcăm şi evoluţiile celorlalţi sportivi care deşi au avut evoluţii încurajatoare, nu au reuşit şi o clasare pe podium, competiţia fiind una acerbă.

Astfel, Antonio Taloş s-a clasat pe locul 9 la U11, Mara Viman (U15), Demjen Eszter (U17) şi Daniel Bălănean (U9) au încheiat concursul, de asemenea, pe locul 9.

You may also like

Leave a Comment