Responsive Menu
Add more content here...


Şcoala de Fotbal Liviu Feraru, la primul turneu câştigat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 199 views
A+A-
Reset

Grupa 2016 a reuşit să aducă primul trofeu din istoria clubului, după ce s-a impus la Cupa “Crişul de Iarnă” la fotbal în sală. Sălăjenii au avut victorii pe linie la această competiţie şi au reuşit să obţină locul 1

Sala de sport din comuna Ţeţchea (judeţul Bihor) a găzduit confruntări în cadrul Cupei “Crişul de Iarnă” la fotbal în sală. Competiţia organizată de Crişul Oradea a adunat la start un număr impresionant de echipe la mai multe categorii de vârstă.

Pe 17 decembrie au avut loc confruntările la categoriile 2015, 2016, 2017 şi 2018. Aceasta, după ce în ziua precedentă au avut loc confruntări la categoriile 2013 şi 2014, iar cu o săptămână înainte la alte patru categorii de vârstă – 2009, 2010, 2011 şi 2012.

A fost o competiţie de mare anvergură, dar care s-a desfăşurat cu succes şi care va fi una memorabilă pentru Şcoala de Fotbal Liviu Feraru. Participantă la categoria de vârstă 2016, echipa pregătită de Liviu Feraru şi Eduard Vereş a reuşit să câştige trofeul!

La startul categoriei au participat alături de Rapid Crişul Oradea, CS Diosig, CS Viitorul Oradea şi Primavera Satu Mare. S-a jucat fiecare cu fiecare, iar gruparea sălăjeană a reuşit să obţină patru victorii din tot atâtea posibile, clasându-se la final pe locul 1!

Cei care au adus bucurie şi satisfacţie în sânul grupării şimleuane au fost copiii Denis Maier, Riccardo Nemet, Daria Lazăr, Medeea Balog, Petru Hegheduş, Cristian Maier, George Ghilea, Antonio Criste şi Roxana Feraru. Ei au fost pregătiţi de antrenorii Liviu Feraru şi Eduard Vereş, în timp ce antrenor cu portarii a fost Valentin Feraru.

Chiar dacă Şcoala Liviu Feraru şi-a început activitatea în acest an, iată că în scurt timp munca depusă la antrenamente începe să dea roade.

Asta înseamnă că la Şcoala de Fotbal Liviu Feraru lucrurile se desfăşoară în condiţii optime, iar copiii învaţă să facă performanţă, pe lângă disciplină şi educaţie.

“Felicitări tuturor participanţilor, felicitări organizatorilor. Mulţumim tuturor celor prezenţi în tribune şi care ne-au susţinut pe durata întregii zile”, a declarat Eduard Vereş – antrenor la Şcoala de Fotbal Liviu Feraru.

You may also like

Leave a Comment