Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău vrea să transfere trei jucători importanţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 52 views
A+A-
Reset

În această iarnă, SCM Zalău doreşte să îşi completeze lotul cu doi-trei jucători de valoare, având în vedere faptul că sălăjenii s-au despărţit la finalul anului de mai mulţi jucători importanţi, dar şi pentru faptul că echipa vrea să se întărească pentru ultimul asalt – bătălia pentru play-off

S-au scurs deja 15 etape din Liga a III-a, iar SCM Zalău tremură pentru accederea în play-off. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, elevii lui Cristian Lupuţ ocupă locul 4 în Seria X cu 24 de puncte, la opt puncte de locurile 1 și 2, ocupate de Gloria Bistrița și CSM Satu Mare. Aşadar, Zalăul trece anul pe loc de play-off, însă în ultimele trei runde din retur adversarele vor fi tocmai primele trei clasate!

Din păcate, evoluţiile echipei au fost sub aşteptările conducerii şi cu mult sub aşteptărilor fanilor, care îşi doreau mai mult, mai ales  că echipa are un buget consistent pentru promovare. 

Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Ca urmare, în această pauză competiţională, clubul a făcut curăţenie în lot şi mai mulţi jucători cu nume au părăsit deja gruparea de a poalele Meseşului. Pe această listă îi regăsim pe Bogdan Aldescu, Mihai Onicaş, Amir Jorza, Liviu Mihai sau Cătălin Ion.

În schimbul acestora, SCM Zalău vrea să efectueze vreo trei achiziţii. Sunt luaţi în calcul jucători buni, care să vină să pună umărul pentru îndeplinirea obiectivului. Primul transfer a fost realizat deja, este vorba de Ionuţ Paşcu, fostul căpitan al Şimleului.

Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti. Ne dorim să aducem doi – trei jucători în perioada următoare. Însă, este o perioadă dificilă acum, cu toţii de abia ce au intrat în vacanţă, astfel că aceste tratative durează. Însă, până la data stabilită pentru reunire, lotul nostru va fi complet”, anunţă conducerea clubului.

Vă reamintim că, la finalul anului trecut, a avut loc o mutare importantă şi la nivelul conducerii. Astfel, noul manager al secţiei de fotbal este Ioan Gurzău, fostul conducător al formaţiei Sportul Şimleu.

Chiar dacă nu mai este managerul secţiei, Marius Paşca nu a părăsit clubul, el urmând să preia Centrul de copii şi juniori, de care s-a ocupat anul trecut Alexandru Pop.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 5 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment