Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a despărțit de un nou fotbalist cu nume

Adus în vară cu surle şi trâmbiţe tocmai din Liga I, Cătălin Ion a fost mai mult o lovitură de imagine, o dezamăgire decât o achiziţie de marcă, deoarece fotbalistul în vârstă de 24 de ani a prins prea puţine minute în tricoul Zalăului, motiv pentru care cele două părţi au ajuns în această iarnă la o înţelegere pentru rezilierea contractului

Cătălin Ion evoluează pe postul de fundaş central şi a venit la Zalău de la Academica Clinceni, formaţie pentru care a bifat 16 prezenţe la nivelul Ligii 1. 

Prin urmare, aşteptările grupării de sub Meseş erau mari. Din păcate, jucătorul nu a reuşit să se impună în tricoul Zalăului.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu a prins prea multe minute pentru SCM Zalău, deoarece, pentru postul de fundaş central, antrenorul Cristian Lupuţ a apelat mult mai mult la Mihai Onicaş sau Marius Leitan. Aceasta, în condiţiile în care Cristin Jalbă a fost stâlpul apărării, moldoveanul fiind de neclintit din primul 11.

Ca urmare, cele două părţi au fost de comun acord să se despartă pe cale amiabilă încă din această iarnă. Originar din Caracal, Cătălin Ion a început fotbalul la juniorii de la CS Universitatea Craiova.

El a mai evoluat pentru Tractorul Cetate, Vediţa Coloneşti, Astra Giurgiu, CSM Reşiţa şi CSU Craiova II.

Cătălin Ion este al cincilea jucător de care se desparte SCM Zalău, după plecările lui Bogdan Aldescu, Mihai Onicaş, Amir Jorza şi Liviu Mihai. La capitolul sosiri, deocamdată, Sport Club Municipal Zalău a anunţat doar venirea lui Ionuţ Paşcu, fost căpitan la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL