Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, test important cu “U” Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană îşi măsoare forţele cu o pretendentă la promovarea în prima ligă. Amicalul cu formaţia clujeană are loc miercuri, de la ora 12.00

Cei de la SCM Zalău au programat opt jocuri de pregătire în această iarnă, dar nu le-a ieşit toate planurile. Amicalul cu Petrolul s-a anulat, la fel şi cel cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, care trebuia să aibă loc duminică, la Sânmartin. Astfel, formaţia zălăuană a ratat ocazia de a juca cu două echipe improtante din Liga a II-a.

A rămas “bătut în cuie” amicalul “U” Cluj, care se va disputa miercuri, de la ora 12.00, pe terenul cu suprafaţă sintetică din Parcul Babeş.
Pentru acest amical, SCM Zalău îşi va sacrifica o zi de pregătire din cantonamentul de la Băile Felix şi va merge până la Cluj pentru un test cu o pretendentă la promovarea în prima ligă.

SCM Zalău şi “U” Cluj au mai jucat o partidă de verificare şi în vară, pe Cluj Arena, clujenii reuşind să se impună cu 6 – 2. Diferenţa s-a făcut însă în ultimul sfert de oră, când în teren, SCM a trimis rezervele.

Pentru SCM Zalău este abia al doilea meci de pregătire din această iarnă, în timp ce “U” Cluj este mult mai avansată cu pregătirea. Trupa antrenată de Costel Enache a efectuat deja cantonamentul de la Mogoşoaia, iar până în prezent a jucat cinci partide de verificare cu Unirea Ungheni, CS Tunari, FC Voluntari II, Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti.
Clujenii sunt în faţa debutului oficial din 2021, urmând să joace miercurea viitoare cu UTA, în optimile Cupei României.

În schimb, SCM Zalău va susţine primul meci oficial abia pe 13 martie. Până atunci, gruparea zălăuană mai are de disputat jocuri de pregătire cu Progresul Şomcuta Mare, Unirea Ungheni şi Sănătatea Cluj. Cu echipa din Şomcuta Mare şi cu Unirea Ungheni s-au programat câte două jocuri de verificar

You may also like

Leave a Comment