Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău se vede din nou la televizor

După ce meciul cu Oţelul Galaţi din Cupa României a fost la TV, SCM Zalău apare din nou la televizor, fiind protagonista unei emisiuni sportive ce se difuzează pe Prima TV

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Deşi încă se află în desfăşurare, sezonul 2023 – 2024 este unul care va rămâne în memoria iubitorilor de fotbal din judeţul Sălaj, în special pentru cei din Zalău.

SCM Zalău are un parcurs bun în campionat, însă, amintirile frumoase, deocamdată, vin din Cupa României. În “competiţia surprizelor”, SCM a adus trei echipe din Superligă la Zalău, pe una chiar eliminând-o din competiţie. Vorbim de Poli Iaşi. După moldoveni, au mai venit sub Meseş şi Oţelul Galaţi sau FCU Craiova. De altfel, partida cu echipa lui Dorinel Munteanu a fost şi primul meci televizat din istoria fotbalului sălăjean.

Acum, la aproximativ patru luni distanţă, SCM Zalău se vede din nou la televizor. Şi de această dată nu va fi ceva singular, ci săptămânal, clubul de sub Meseş fiind protagonistul unui show TV.

Bate Cupa este un reality show sportiv dedicat celei mai spectaculoase competiţii din România, după cum anunţă producătorii referindu-se la Cupa României. La acest show participă toate cele 24 de cluburi calificate în grupele Cupei României.

Fiecare club este reprezentat de 4 jucători, 2 seniori şi 2 jucători de perspectivă, care se întrec în 12 probe sportive distractive, unele realizate în premieră mondială.

Emisiunea are două sezoane. În primul sezon vor evolua seniorii, care vor puncta pentru club, iar în al doilea vor juca juniorii care se vor întrece între ei, cei mai buni 3 fiind premiaţi.

Show-ul sportiv “Bate Cupa” este dedicat şi fanilor care vor avea ocazia să câştige mai multe premii pe parcursul celor două sezoane, dintre care cel mai mare este un premiu de 1 milion de lei pus în joc la Finala Cupei de pe 15 mai 2024.

Emisiunea “Bate Cupa” se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, pe postul de televiziunea Prima TV. Primul episod a fost difuzat în data de 3 februarie, iar Zalăul a fost reprezentat de Sebastian Culda şi Alexandru Cherecheş.

 

You may also like

Leave a Comment