Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din Zalău lovit de o autoutilitară care dădea cu spatele

Un bărbat de 64 de ani a fost rănit marți dimineață de o autoutilitară care dădea cu spatele, evenimentul având loc într-o parcare de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați, marți după-amiază, în jurul orei 14.02, cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, un bărbat ar fi fost acroşat de un vehicul.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că un tânăr de 18 ani, din localitatea Coșeiu,  în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, la efectuarea manevrei de mers înapoi ar fi acroșat un bărbat de 64 de ani, din Zalău, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 64 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Atât conducătorul autoutilitarei, precum și bărbatul de 64 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment