Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău primeşte vizita liderului Minaur Baia Mare

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană are parte de un meci dificil în etapa a XIII-a, urmând să joace cu prima clasată din Seria a X-a. SCM Zalău dă peste Minaur, o echipă pe care nu a învins-o niciodată, dar în faţa căreia acum are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a mai spera la play-off

Sâmbătă, ora 14.00, Stadionul Municipal: SCM Zalău – Minaur Baia Mare

La început de sezon, SCM Zalău şi Minaur Baia Mare erau echipele cotate cu cele mai mari şanse de a prinde locurile de baraj în Seria a X-a. Minaur Baia Mare a confirmat aşteptările  şi este liderul seriei, cu 28 de puncte acumulate în 12 etape, dar în schimb SCM Zalău este departe de locurile de baraj, dar şi de play-off-ul Seriei a X-a.

Gruparea de sub Meseş se află abia pe locul 5, cu şase victorii şi şase înfrângeri în 12 etape şi are de recuperat patru puncte pentru a ajunge pe locul 4, ultimul ce duce în play-off, poziţie pe care se află Someşul Dej.

SCM Zalău şi Minaur Baia Mare se vor afla faţă în faţă sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal. Din punct de vedere al situaţiei din clasament, dar şi al loturilor celor două combatante, maramureşenii sunt favorită, însă SCM Zalău trebui să facă tot posibililul să câştige acest joc pentru a mai spera la play-off. Gruparea zălăuană are nevoie ca de aer de cele 3 puncte însă are o misiune grea, în faţa unei formaţii redutabile, care în acest campionat a pierdut doar două jocuri.

SCM Zalău dă peste o echipă pe care nu a învins-o niciodată de când evoluează în Liga a III-a. În 2019, Minaur s-a impus la Zalău, iar anul trecut, partida de sub Meseş s-a terminat cu o remiză spectaculoasă, scor 3 – 3. În sezonul trecut, în meciul de la Baia Mare, Minaur s-a impus în faţa Zalăului cu 2 – 1, în ultima secundă, iar în partida din tur, maramureşenii au câştigat cu 3 – 2 la Baia Mare.

Partida dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare are loc sâmbătă, de la ora 14.00, însă accesul publicului nu este permis din cauza restricţiilor aflate încă în vigoare. Pentru acest joc, antrenorul Dorin Toma nu poate conta pe Mihai Onicaş care este suspendat, în timp ce Răzvan Dulap este incert.

You may also like

Leave a Comment