Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, la un meci distanţă de promovarea în Liga a II-a

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană este foarte aproape să bifeze o performanţă notabilă pentru fotbaul sălăjean şi să ajungă în eşalonul secund, acolo unde Sălajul a mai avut echipă în urmă cu 10 ani. Pentru a reuşi acest lucru, formaţia zălăuană trebuie să o învingă pe Unirea Dej, în returul de sâmbătă, programat pe Stadionul Municipal. Zălăuanii par să aibă un uşor avantaj, după ce în tur au remizat 0 – 0, iar acum au ocazia să joace meciul decisiv pe teren propriu şi cu fani în tribune

Sâmbătă, ora 17.30, Stadionul “Municipal” din Zalău:

SCM Zalău – Unirea Dej

SCM Zalău poate scrie istorie. Este la un singur meci distanţă de promovarea în Liga a II-a, o perforamnţă ce ar fi de-a dreptul extraordinară pentru un club format în 2019! Dacă în sezonul trecut s-a luptat pentru evitarea retrogradării, în acest sezon, SCM Zalău a ajuns în primele 10 echipe din cele 100 care au activat în Liga a III-a. Mai trebuie să facă un singur pas, să câştige partida de sâmbătă, cu Unirea Dej, pentru a fi în rândul celor 5 echipe care din sezonul viitor vor evolua pe a doua scenă a fotbalului românesc.

Cu un scor “alb” s-a terminat partida din tur, de sâmbăta trecută, de la Dej. Nu a fost un rezultat rău, dar nici unul extraordinar, având în vedere că SCM Zalău nu a reuşit să marcheze în deplasare, deşi a avut câteva ocazii să o facă.

Acum, elevii lui George Zima au lecţia învăţată. Trebuie să câştige indiferent de scor pentru a aduce o mare bucure iubitorilor fotbalului zălăuan şi celor din tot judeţul, care din 2010 nu au mai văzut meciuri de Liga a II-a în Sălaj.

La prima vedere, SCM Zalău pare să aibă un uşor avantaj înaintea returului, ţinând cont de rezultatul din tur şi de faptul că sâmbătă va avea ocazia să joace pe propriul  teren, cu fani în tribune, în limita a 25% din capacitatea stadionului.

Se anunţă un retur disputat, mai ales că şi Unirea Dej îşi doreşte promovarea, chiar dacă dispune de un lot tânăr.

Accesul spectatorilor este permis începând cu ora 16.30. Ce condiţii trebuie să îndeplinească fanii pentru a intra la meci

Începând de săptămâna trecută, meciurile de fotbal se pot disputa cu spectatori în tribune, până la ocuparea a 25% din capacitatea stadionului. Noul protocol medical a fost aprobat de către FRF, iar de aceste noi reguli beneficiază şi SCM Zalău pe finalul acestui sezon, urmând să joace cu spectatori cel mai important meci din istoria clubului.

La partida de sâmbătă, care începe la ora 17.30, accesul spectatorilor în stadion este permis începând cu ora 16.30. Cei care vor să intre la meci trebuie să îndeplinească nişte condiţii. Astfel, conform noului ordin, accesul se va face în baza adeverinţei de vaccinare (să fi trecut minim 10 zile de la rapel), a unui test PCR negativ (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test antigen negativ certificat (nu mai vechi de 24 de ore).

Pentru jocul de sâmbătă, SCM Zalău va avea şi galerie.

You may also like

Leave a Comment