Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău încheie seria amicalelor cu un rezultat de egalitate

Într-un meci disputat la Zlatna, zălăuanii au remizat cu CSM Unirea Alba Iulia, într-un meci în care elevii lui Cristian Lupuţ au avut două bare. A fost un scor alb, deşi, după numărul de ocazii, ambele formaţii ar fi meritat să înscrie cel puţin un gol

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Prima zi de primăvară a coincis şi cu ultimul amical din această perioadă de pregătire pentru SCM Zalău. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ s-a deplasat la Zlatna, acolo unde începând cu ora 13.00 s-a duelat cu CSM Unirea Alba Iulia, formaţie aflată în lupta pentru play-off-ul Seriei a IX-a din Liga a III-a. Albaiulienii se află pe locul 6 cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, la doar un punct de ultimul loc de duce în play-off.

Partida dintre CSM Unirea şi SCM Zalău s-a desfăşurat la Zlatna, având în vedere că în această perioadă au loc lucrări de modernizare a gazonului de pe Stadionul “Cetate”.

Însă, Stadionul din Zlatna a oferit condiţii bune pentru desfăşurarea partidei, jocul fiind un ultim test util pentru ambele echipe înainte de reluarea campionatului.

Jocul a fost unul extrem de echilibrat, în care ambele echipe şi-au creat ocazii. În prima repriză, ambele echipe au nimerit bara, iar Miron a fost la post la şuturile lui Stanciu sau Istrate – fost jucător la FC Zalău şi SCM Zalău.

În repriza a doua, SCM Zalău a fost echipa mai periculoasă, iar cea mai mare ocazie a avut-o Sergiu Pop, pe final de joc, însă, lovitura sa de cap a nimerit tot bara. Zălăuanii pregătiţi de Cristian Lupuţ au mai avut câteva şanse de a marca, însă, tabela a rămas “îngheţată”.

S-a terminat 0 – 0, un rezultat echitabil până la urmă, la capătul unui joc în care ambele formaţii ar fi meritat să înscrie cel puţin un gol.

A fost ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului pentru ambele echipe.

Liga a III-a se reia săptămâna viitoare, când SCM Zalău va evolua în deplasare la Minaur Baia Mare. Jocul va avea loc în 8 martie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare.

După jocul cu Minaur, până la finalul sezonului regulat, SCM mai are de jucat cu Olimpia Satu Mare (acasă) şi cu CSM Olimpia Satu Mare (deplasare).

Unirea Alba Iulia – SCM Zalău 0 – 0

SCM: Bogdan Miron – Mario Geană, Florinel Pop, Andrei Bobaru, Pedrag Kascelan, Samuel Zimţa, Alex Negrean, Viktor Kun, Alex Micle, Stefan Nikolic şi Sergiu Pop. Au mai evoluat: David Poptean – Alex Cherecheş, Dario Bora, Dejan Uzelac, Vlad Fărcăşan, David Molnar, Sebastian Culda, Artur Pătraş, Alex Mare, Tudor Cociş şi Raoul Cristea. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment