Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău începe primăvara cu gândul la play-off. Debut pe terenul satelitului campioanei României

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 37 views
A+A-
Reset

După o pauză de trei luni, Liga a III-a revine în actualitate în acest final de săptămână. SCM Zalău susţine primul meci oficial vineri, în deplasare la CFR Cluj II, un adversar incomod, în faţa căruia, zălăuanii trebuie să câştige pentru a mai avea speranţe la locul 4. Cinci puncte are de recuperat gruparea de sub Meseş până la ultimul loc ce duce în play-off, poziţie pe care se află Lotus Băile Felix

Vineri, ora 15.00, Stadion “Victoria Someşeni”: CFR Cluj II – SCM Zalău

Mult a fost, puţin a mai rămas. După o pauză de trei luni, Liga a III-a revine în actualitate în acest final de săptămână, cu ultimele trei etape din retur. Eşalonul al treilea se reia cu etapa a XVI-a, care programează cinci jocuri, unul urmând să se dispute vineri, iar celelalte patru sâmbătă.

SCM Zalău va susţine vineri primul joc oficial din 2022, de la ora 15.00, la Cluj-Napoca, cu satelitul campioanei CFR. Zălăuanii au în faţă o echipă tânără, imprevizibilă, care se află pe locul 7, dar care poate pune probleme oricărui adversar, mai ales când beneficiază de aportul unor fotbalişti de la prima echipă. De acest aspect se poate îngrijora SCM Zalău, mai ales că în această iarnă, la CFR Cluj au venit mai mulţi jucători tineri, care prima dată vor fi rulaţi la echipa secundă. Orman Davis din Panama, Adjani Abdoul Kader din Coasta de Fildeş sau Yeboah Emmanuel din Ghana, jucători de 18 – 19 ani, sunt doar câteva din exemple.

Însă şi SCM Zalău are atuurile ei pentru acest joc, pe care îl abordează cu gândul la victorie. În primul rând, echipa lui Dorin Toma arată mult mai bine faţă de tur, după ce a transferat jucători cu experienţă. Au venit nouă jucători în această iarnă, este vorba de Alexandru Gudea, Adrian Micaş, Florinel Pop,  Adrian Şter, Andrei Haţiegan, Răzvan Rotea, Vlad Motroc, Sebastian Culda şi Bogdan Şandru, toţi jucători cu experienţă la nivel de Liga a III-a, însă mulţi dintre  ei au jucat şi la un nivel mai ridicat.

SCM Zalău a avut o evoluţie bună în jocurile de pregătire din iarnă, fapt pentru care are speranţe că va putea câştiga cele trei partide rămase din retur. Zălăuanii nu au altă variantă, decât să obţină maxim din aceste jocuri pentru a mai spera la play-off. Primul joc, cu CFR Cluj II devine cel mai  important. Pentru partida de vineri, antrenorul Dorin Toma nu poate conta pe Mihai Forna, care este în continuare accidentat, dar nici pe Adrian Şter, care se află în stare de suspendare.

Partida dintre CFR Cluj II şi SCM Zalău are loc vineri, de la ora 15.00, la Baza Sportivă “Victoria Someşeni”. În tur, SCM Zalău a câştigat cu 1 – 0 printr-un gol marcat în prelungiri de Mihai Onicaş.

“Ne gândim prima dată la meciul cu CFR II, care este cel mai important şi pe care trebuie să-l câştigăm. Ne-am pregătit două luni, am avut rezultate bune şi mai puţin bune în amicale, dar acum nu mai avem timp de experimente. Suntem obligaţi să obţinem cele 3 puncte pentru a crede până la capăt în îndeplinirea obiectivului. CFR Cluj II are jucători valoroşi, care au fost  selectaţi pentru prima echipă şi nu va fi uşor pentru noi.Însă şi noi aven jucători cu experienţă, cu nume, dar şi jucători tineri, cu potenţial, care îşi doresc să ajungă mai sus”, ne-a declarat antrenorul Dorin Toma.

You may also like

Leave a Comment