Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău înscrie 10 goluri în poarta “lanternei roşii”. Fundaşul Iustin Ardelean a reuşit un hattrick la Oradea

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Deşi nu apare des la finalizare, Iustin a reuşit un hattrick, reuşind să marcheze trei goluri aproape identice, venite în urma unor lovituri de la colţul terenului


SCM Zalău s-a deplasat în această etapă intermediară din Liga a III-a pe terenul “lanternei roşii” – Luceafărul Oradea, o echipă formată din tineri fără experienţă la nivelul acestui eşalon şi care a fost mai mult un partener de antrenament pentru echipa pregătită de Marius Muntean şi Alexandru Pop. Sigur, diferenţele dintre cele două echipe sunt uriaşe, începând de la loturi şi până la bugete, iar aceste aspecte s-au reflectat şi pe teren.

Este a treia victorie la scor pe care o obţine SCM Zalău în faţa copiilor de la Luceafărul Oradea. Totul a început în minutul 13, când Sebastian Culda a şutat frumos, după o minge aşezată perfect de Sergiu Pop. Două minute mai târziu, Vadim pasează excelent pentru Mihai Onicaş care dublează avantajul echipei din Zalău.

S-a făcut 0 – 3 în minutul 30, când Iustin Ardelean a marcat cu o lovitură de cap, la un corner. Sebi Culda a centrat perfect. Şapte minute mai târziu, Vadim Calugher a schimbat rolul de servant cu cel de marcator şi a şutat impecabil pentru 4 – 0.

Până la pauză, fundaşul Iustin Ardelean avea să realizeze dubla, după un scenariu identic cu cel de la primul gol.

La pauză, antrenorii Marius Muntean şi Alexandru Pop au făcut trei schimbări, locul lui Şandru, Culda şi Meşter fiind luat de Sorian, Stanciu şi Rotea.

A venit minutul 60 când SCM a beneficiat de o lovitură de la colţul terenului. De această dată, executant a fost Raul Stanciu, mijlocaşul centrând perfect pentru apariţia lui Iustin Ardelean, cel care a marcat cu o lovitură de cap, realizând hattrick-ul.

S-a făcut 7 – 0, după golul lui Răzvan Rotea, pentru ca după câteva minute, Sergiu Pop să aibă o acţiune individuală în urma căreia a marcat pentru 8 – 0.

În ultimele zece minute de joc, Andrei Haţiegan a reuşit şi el dubla şi a stabilit scorul final.

Prea multe concluzii nu pot fi trase după un asemenea joc. Putem spune că a fost un antrenament bun pentru SCM Zalău înaintea derby-ului judeţean de sâmbătă, cu Sportul Şimleu.

Luceafărul Oradea – SCM Zalău 0 – 10 (0 – 5)

Au marcat: Sebastian Culda (13), Mihai Onicaș (15), Iustin Ardelean (30, 45, 64), Vadim Calugher (37), Răzvan Rotea (68), Sergiu Pop (72), Andrei Hațiegan (85, 89)

SCM Zalău: Andrei Pop – Iustin Ardelean, Bogdan Şandru (’46 Raul Stanciu), Vlad Motroc, Florinel Pop (’60 Andrei Haţiegan), Sebastian Culda (’46 Alexandru Sorian), Mihai Onicaş, Vadim Calugher, Cosmin Meşter (’46 Răzvan Rotea), Alexandru Mare (’70 Bogdan Forna) şi Sergiu Pop. Rezerve: Alexandru Gudea – Sebastian Nicoraş. Antrenori: Marius Muntean şi Alexandru Pop

You may also like

Leave a Comment