Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, cu patru portari în lot la meciul de la Şimleu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Situaţie inedită la partida de sub Măgură, unde SCM Zalău a avut patru portari. Bogdan Miron a fost titularul, iar pe bancă au luat loc Andrei Pop, Alexandru Gudea şi Leonard Mureşan

Derby-ul cu Sportul Şimleu a prins-o cu probleme de lot pe SCM Zalău care a avut mulţi jucători indisponibili. Deşi pe raport au fost trecuţi 20 de jucători (11 titulari şi 9 rezerve), în fapt, mulţi dintre ei erau accidentaţi.

Unii au fost forţaţi să intre chiar şi aşa, însă fără rezultat pe tabelă. O situaţie inedită a fost faptul că la acest joc, SCM Zalău a avut la dispoziţie patru portari!

Titular a fost experimentatul Bogdan Miron, în timp ce pe bancă au luat loc Andrei Pop, Alexandru Gudea şi Leonard Mureşan.

“Am avut la dispoziţie doar 14 jucători şi pentru acest joc echipa s-a deplasat cu toţi portarii. Până la urmă, toţi fac parte din lotul echipei”, spune Marius Paşca.

În acest sezon, toţi cei patru portari au avut şansa să apere, chiar şi tânărul Leo Mureşan, care a debutat în Liga a III-a, în toamnă.

You may also like

Leave a Comment