Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, campioană europeană la karate

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Echipa formată de Nemeti Zoltan, Solyom Szilard şi George Găvriluţ a reuşit să cucerească medalia de aur în proba de kata echipe


Secţia de karate de la SCM Zalău începe să adune medalii. Sportivii pregătiţi de Călin Marincaş reuşesc să se remarce la competiţiile la care participă şi se întorc acasă cu medalii, fie că vorbim despre Campionate Naţionale sau, mai nou, Europene.

După rezultatele bune la Naţionale, karateka de la SCM Zalău au reuşit o prestaţie deosebită şi la Europenele de la Belgrad. La finele săptămânii trecute, capitala Serbiei a găzduit Europenele de Karate Tradiţional, competiţie ajunsă la ediţia cu numărul 35.

Campionatul s-a desfăşurat la mai multe nivele de vârstă, copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori, în perioada 29 – 31 octombrie. Karateka de la SCM Zalău au participat în proba de kata echipe, probă la care au reuşit să se califice.

Nemeti Zoltan, Solyom Szilard şi George Găvriluţ au fost cei trei sportivi care au format echipa SCM Zalău ce avea să cucerească medalia de aur la Europenele de la Belgrad.

Este un nou rezultat notabil pentru secţia de karate, după medaliile cucerite la Campionatul Naţional din luna iunie.

You may also like

Leave a Comment