Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a renunţat la doi fotbalişti. Urmează alte despărţiri. “Sunt jucători care nu au reuşit să aducă un plus”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Conducerea a reziliat contractele cu Andu Moisi şi Răzvan Gorovei cei doi jucători din Iaşi, iar potrivit managerului Marius Paşca, în aceste zile se poartă discuţii pentru a rezilia contractele şi la alţi jucători care nu au reuşit să aducă un plus la SCM  

SCM Zalău părea să aibă un lot stelar în vară, după numeroasele transferuri pe care le-a făcut, însă multe dintre ele s-au dovedit a fi neispirate. În aceste condiţii, conducerea încearcă de pe acum să se debaraseze de fotbaliştii care nu au confirmat sau care sunt accidentaţi şi nu mai pot juca o bună perioadă de timp.

Lista despărţirilor a fost deschisă cu Andu Moisi şi Răzvan Gorovei, a căror contracte deja s-au reziliat. În aceste zile se poată discuţii pentru a rezilita contractele şi la alţi jucători care nu au  reuşit să aducă un plus la SCM Zalău.

“Am ajuns la un numitor comun cu Andu Moisi, un jucător care a avut un cv bun, dar probabil nu a fost zona lui de confort la Zalău. Alt jucător cu care am ajuns la o înţelegere pentru a rezilia contractul a fost Gorovei, care din păcate s-a accidentat. Mai avem discuţii cu încă trei jucători şi sper ca până săptămâna viitoare să finalizăm. Sunt jucători care sunt la echipă de un an şi jumătate, chiar de doi ani şi nu au reuşit să aducă un plus şi să se impună”, susţine Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment