Responsive Menu
Add more content here...


Schimbare de antrenor la vicecampioana FC Chieşd. Ionuţ Moşincat îi ia loc profesorului Flavius Seiche / Daniel Supuran, antrenor la juniori

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Vicecampioana Sălajului – ACS FC Chieşd – schimbă liniile la doar două etape de la startul noii ediţii de campionat

După doar două etape, Flavius Seiche a decis să renunţe la funcţia de antrenor la FC Chieşd. Fiind şi arbitru, acesta a încercat să găsească înţelegere la CJA Sălaj, astfel încât în weekend să poată şi oficia meciuri, dar să asiste şi la meciurile echipei sale.

Din păcate, conducerea CJA nu a ţinut cont de acest lucru. Mai mult, Seiche a început să fie delegat la jocuri care erau programate în acelaşi timp cu meciurile Chieşdului. Era clar, Flavius Seiche nu putea fi prezent în două locuri în acelaşi moment.

Ca urmare, profesorul de educaţie fizică a fost obligat să renunţe la o activitate. Astfel, arbitrul divizionar  a decis să renunţe la banca tehnică a echipei cu care a terminat pe locul 2 în Liga a IV-a şi a cucerit trofeul Supercupei Sălajului.

Locul lui Flavius Seiche de pe banca tehnică a Chieşului va fi ocupat de Ionuţ Moşincat, cel care în paralel va evolua şi ca fotbalist.

Să spunem că Moşincat este unul dintre cei mai valoroşi şi experimentaţi jucători ai echipei. În carieră, el a mai jucat şi la juniorii republicani de la Universitatea Cluj, dar şi la Flacăra Halmăşd, Sportul Şimleu şi chiar la FC Zalău, în Liga a III-a.

Din acest campionat, de echipa de juniori de la FC Chieşd se va ocupa Daniel Supuran, cel care în acest moment evoluează la echipa de seniori, cu care în acest an a devenit vicecampion al Sălajului.

You may also like

Leave a Comment