Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanca Andreea Szilaghi, triplă medaliată la Naţionale!

by Călin ONICAŞ
0 comment 729 views
A+A-
Reset

Karateka originară din comuna Marca a urcat de trei ori pe podium la Campionatul Naţional de Karate Shotokan de la Târgu Secuiesc. “Ştiu că pot mai mult după Cupa României din toamnă mă voi întoarce acasă cu aurul!”, ne asigură ambiţioasa sportivă

Are doar 12 ani, dar poate fi considerată deja un simbol al sportului din comuna Marca. Deşi practică artele marţiale de doar trei ani, Andreea Szilaghi  (n. 10 august 2005) şi-a reprezentat comuna cu succes şi cu mândrie în ţară şi în străinătate, deşi actualmente este legitimată la CS Good Dragon Marghita.

Astfel, în trei ani de activitate, sălăjeanca noastră are în vitrina cu trofee peste 30 de medalii, între care şi o medalie de bronz la Campionatele Europene din Cehia!

Numărul medaliilor a crescut, după ce Andreea Szilaghi a urcat pe podium de trei ori la Campionatele Naţionale de Karate Shotokan – WSF, desfăşurate recent la Tîrgu Secuiesc!

La kata, sportiva din comuna Marca a cucerit medalia de bronz la minicadeţi, iar performanţa a fost repetată şi la kumite, atât la individual, cât şi la echipe!

“Am început acest an destul de bine, cu trei medalii la Naţionale. Cu toate acestea, nu sunt tocmai mulţumită, deoarece eu ştiu că pot mai mult! Dacă de data aceasta am cucerit bronzul, după Cupa României din toamnă mă voi întoarce acasă cu aurul!”, ne-a declarat sportiva cu optimism.

După câteva zile de respiro, karatista de la CS Good Dragon Marghita se pregăteşte deja pentru o nouă competiţie: Cupa “Maramureşului” de la Baia Mare, ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Urmează apoi un concurs la Şimleu Silvaniei, dar cel mai important moment al anului este Campionatul Mondial din Turcia (perioada 19 – 21 aprilie), pentru care ea se pregăteşte intens încă de acum.

“Vara va fi mai liniştită, iar în toamnă vin concursurile de la Baia Mare, Marghita, Cupa României de la Hunedoara, dar şi Campionatul European din Bulgaria. Aşadar, un an plin de competiţii, la care sper să fac treabă”, a încheiat sportiva.

You may also like

Leave a Comment