Responsive Menu
Add more content here...


S-a întors Mansour la Șimleu.”Nici nu se vede că a lipsit” 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

La o lună de la reunirea echipei, golgheterul s-a întors din Senegal. A intrat în programul normal de pregătire. Mansour a şi jucat în amicalul cu Viitorul Cluj. A avut o prestaţie bună, care l-a încântat pe Dacian Nastai 


Sportul Şimleu a început pregătirea pentru retur în 17 ianuarie. Dacian Nastai nu a putut conta pe cel mai important jucător. Gueye Mansour şi-a prelungit şederea în Senegal. Însă, a informat conducerea încă din decembrie. Până la urmă, golgheterul echipei s-a întors la Şimleu.

A intrat în programul de pregătire şi a evoluat în amicalul cu Viitorul Cluj.

“Ne bucurăm că s-a întors Mansour”

Mansour a jucat 80 de minute. Chiar dacă a venit de câteva zile la echipă, Mansi a avut o evoluţie foarte bună, ceea ce l-a mulţumit pe  Dacian Nastai.

Şase goluri a marcat în toamnă Gueye Mansour pentru Şimleu.

El evoluează sub Măgură din toamna lui 2020.

“Ne bucurăm că s-a întors Mansour. A intrat în programul echipei şi nici nu se vede că a lipsit. Este un profesionist şi s-a pregătit acasă. Un profesionist face în fiecare zi activităţi fizice. El este un exemplu. Pentru noi Mansour este un plus din toate punctele de vedere. Îi ajută pe băieţii tineri şi ne ajută în timpul jocului”, ne-a declarat Dacian Nastai.

You may also like

Leave a Comment