Responsive Menu
Add more content here...


România, cea mai bună echipă de minifotbal din lume

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.8K views
A+A-
Reset

World Minifootball Federation a dat publicităţii clasamentul actualizat al echipelor naţionale de minifotbal. După performanţa izbutită la Campionatul Mondial, România a urcat pe primul loc în acest top

Anul 2023 a fost un an magic pentru minifotbalul românesc. România a devenit, în premieră, campioană mondială la minifotbal. Alte şase titluri europene mai au în palmares “tricolorii”, dar titlul mondial era visul suprem.

Acest vis a fost îndeplinit, iar România este cea mai bună echipă din lume, lucru certificat de clasamentul actualizat al Federaţiei Internaţionale de Minifotbal. Recent, World Minifootball Federation a dat publicităţii clasamentul celor mai bune echipe naţionale din lume, iar România se află pe primul loc.

Pe locul secund se află Azerbaijan, în timp ce podiumul este completat de Ungaria. Din top mai fac parte naţionalele din Kazakhstan, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Mexic, Egipt, Ucraina, Georgia, Serbia, Muntenegru, Brazilia şi Portugalia.

“Am atins toate vârfurile posibile: campioni europeni, campioni mondiali, locul 1 în clasamentul european şi locul 1 în clasamentul mondial. Campioana mondială en-titre, România, a urcat pe locul 1 în clasamentul World Minifootball Federation graţie succesului suprem repurtat la începutul lunii noiembrie, în Emiratele Arabe Unite. La minifotbal, suntem cei mai buni din lume! Hai România!”, a fost mesajul lui Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal.

You may also like

Leave a Comment