Elevii de clasa a VIII-a au simulat Evaluarea Națională la Limba și Literatura Maternă. Rezultatele vor fi afișate pe data de 23 februarie 2024

Miercuri, elevii sălăjeni de clasa a VIII-a au simulat Evaluarea Națională la Limba și literatura maternă. Au fost prezenți 403 elevi din 427 înscriși, înregistrându-se un număr de 24 absenți

by Mihai POP
0 comment 156 views
A+A-
Reset

În data de 7 februarie 2024, s-a desfăşurat ultima proba scrisă, din cadrul Simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, proba la Limba și literatura maternă.

Au fost prezenți 403 elevi din 427 înscriși, înregistrându-se un număr de 24 absenți. Nu au fost incidente.

La finalul fiecărei probe scrise, lucrările au fost scanate, în prezența elevilor și încărcate pe platformă. Evaluarea digitalizată a lucrărilor va fi generalizată la examenele naționale din vară.

Rezultatele de la Simularea Evaluării Naționale 2024 vor fi comunicate în ziua de 23 februarie 2024 și vor fi analizate, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute la Simularea Națională nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute pot fi consemnate în catalog.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar
Județean Sălaj

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!