Programul autobuzelor Transurbis în 30 Noiembrie și 1 Decembrie

by Mihai POP
0 comment 87 views
A+A-
Reset

În zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie 2023, autobuzele SC Transurbis SA vor circula conform programelor de sâmbătă, afișate în stațiile de autobuz


În data de 30 Noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 10:30 și în data de 1 Decembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 15:00, traseul va fi deviat după cum urmează:

🟣Linia 22: Brădet – Dva. Nord – Gară şi Retur

– Tur :

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe str.Gh.Lazăr și str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut pâna la Gară.

– Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str. Gh.Lazăr –Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 1: Brădet – Gară şi Retur

– Tur:

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la Gară.

– Retur:

De la stația Casa de modă va circula pe str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str. Andrei Șaguna – Str. Corneliu Coposu cu stație la Alba ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 11 (Ortelec): Brădet – Ortelec şi Retur

– Tur

Din Brădet va circula pana la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, continuând traseul cunoscut pâna la capăt.

– Retur

De la capăt de linie până la Sc. Nr.4 traseul cunoscut, urmând să circule pe Str. Tudor Vladimirescu – Str. Gh.Lazăr, cu stație la refugiul de la școală, continuând pe Str. Andrei Șaguna, Str. Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 5 ( Stâna): Astralis – Stâna și Retur

– Tur

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str. Gh.Lazăr- Str. Andrei Șaguna -Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 2: Gară – Str. 22 Decembrie1989 – Valea Miții nr.28 și Retur

– Tur

Până la Casa de modă circulă pe traseul cunoscut, urmând devierea pe Str. Andrei Mureșanu – Str. Cloșca – Str. Parcului, prin stațiile cunoscute, cu oprire în fața restaurantului GLAMOUR, continuâd traseul cu stațiile cunoscute.

– Retur

Da la capăt în centru, pe traseul și stațiile cunoscute, urmând devierea pe str. Parcului, cu stație la Restaurant Glamour, continuând pe Str. Cloșca și coboară pe Str. Andrei Mureșan, intrând pe Bd. Mihai Viteazul, continuând traseul cunoscut până la Gară.

🟣Linia 6 și 6B: Brădet- SC.8 – Bloc N 103 și Retur

– Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la capăt.

– Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr – Str. Andrei Șaguna – Str. Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 9:Brădet–Dva.Nord-ITI

– Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la capăt de linie .

– Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor.Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna- Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 14:Brădet–Dva.Nord- Piața

– Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str.Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la piață.

– Retur:

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr-Str. Andrei Șaguna – Str. Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 13B:Brădet-Sărmaș

– Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu, continuând traseul cunoscut până la capăt.

– Retur:

De la capăt până la Sc. nr.4 traseul cunoscut, urmând să circule pe Str. Tudor Vladimirescu- Str.Gh Lazăr, cu stație la refugiul de la școală, continuând pe Str. Andrei Șaguna – Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

🟣Linia 4 și 4B:Brădet-Sc.Nr.8

– Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lăzar și Str. Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj, Str.Crisan urmând traseul cu stațiile cunoscute.

– Retur:

De la capăt până pe Str. Maxim Gorki, coboară pe Str. Andrei Muresanu – Bd. Mihai Viteazul, cu oprire la magazin P.P.T. continuă traseul pe Str. Tudor Vladimirescu – Str. Gh. Lazăr – Str. Andrei Șaguna – Str. Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

După terminarea manifestărilor se va reveni la traseele și stațiile cunoscute.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!