Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Zalău oferă 50.000 de lei pentru patru structuri sportive

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Terra Kid, Ringul Sălăjean, CS Dani San şi CS Alegria Zalău sunt structurile sportive care vor primi finanţare de la bugetul local


În cadrul programului “Sportul pentru toţi”, Primăria Zalău oferă sprijin financiar pentru structurile sportive de drept public şi privat din municipiu. Patru cluburi sportive din Zalău au depus cereri de finanţare, toate fiind eligibile.

Este vorba despre Clubul Sportiv TerraKid, Clubul Sportiv Alegria, Clubul Sportiv Ringul Sălăjean şi Clubul Sportiv Dani San. Cele patru cluburi au fost finanţate cu suma de 50.000 de lei.

Astfel, CS Ringul Sălăjean a solicitat finanţare pentru Concursul Judeţean de Box – Hai la Ring, competiţie ce va avea loc luna viitoare, 10.000 de lei, din care 7.500 de lei de la bugetul local.

Clubul Sportiv Alegria a cerut finanţare pentur Concursul Judeţean de Dans Modern – Magia Dansului, care va avea loc în noiembrie. Alegria avea nevoie de un buget de 16.100 de lei, din care 12.075 lei de la bugetul local.

CS Terra Kid Zalău şi CS Dani San Zalău sunt două cluburi de karate consacrate, care mereu reprezintă cu succes municipiului, judeţul şi chiar ţara la competiţiile naţionale şi internaţionale. De altfel, Terra Kid Zalău a solicitat sprijin de la bugetul local pentru participarea la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, ce va avea loc în noiembrie, în Slovenia. 15.425 lei va primi Terra Kid de la bugetul local.

Cât despre CS Dani San, clubul lui Dan Chiş a solicitat sprijin pentru participarea la Campionatul Naţional de Karate DO WSF pentru copii şi minicadeţi, care va avea loc la Craiova, în octombrie. CS Dani San va primi 15.000 de lei de la bugetul local.

Proiectul de hotărâre privind alocarea banilor va fi supus votului consilierilor locali în 27 septembrie.

You may also like

Leave a Comment