Responsive Menu
Add more content here...


Prima deplasare din play-off pentru SCM Zalău

După două meciuri pe teren propriu în care a obţinut o remiză şi o victorie, SCM Zalău are parte de prima deplasare din acest sezon, la “revelaţia” din Sântandrei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 767 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 17.00, Stadion Crişul: Crişul Sântandrei – SCM Zalău

SCM Zalău a evoluat primele două partide din play-off pe teren propriu. A remizat cu CSM Sighetu Marmaţiei şi a învins CSM Olimpia Satu Mare. După cele două jocuri pe acasă, pentru SCM Zalău urmează trei partide consecutive în deplasare.

Prima are loc chiar la finalul acestei săptămâni, când zălăuanii se vor deplasa la Sântandrei pentru duelul cu revelaţia  campionatului. Deşi este o nou-promovată, Crişul Sântandrei a reuşit să se califice în play-off acolo unde a produs deja o surpriză, câştigând pe terenul celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

De altfel, bihorenii au avut o serie de 8 meciuri fără eşec, serie întreruptă etapa trecută la Sighetu Marmaţiei.

Zalăul are moralul bun după victoria din derby-ul cu CSM Olimpia Satu Mare, iar cele trei puncte sunt obligatorii şi la Sântandrei. Uşor-uşor se apropie finalul de sezon şi urmează barajele de promovare, astfel că echipa pregătită de Cristian Lupuţ trebuie să atingă o formă maximă până la partidele care pot readuce Zalăul în Liga a II-a, după o pauză de aproape două decenii.

Disputa dintre Crişul Sântandrei şi SCM Zalău are loc sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul Crişul din Sântandrei.

You may also like

Leave a Comment