Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ, în semifinalele Naţionalelor Intercluburi pe Echipe de Dublu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Printr-un protocol de colaborare, tenismanul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a fost împrumutat pentru această competiţie la AS Club Politehnica, echipă alături de care a reuşit să ajungă în semifinalele competiţiei. Poli urmează să se duelze cu Major Bucureşti, principala favorită, pentru un loc în marea finală


În perioada 5 – 8 septembrie, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti au loc Campionatele Naţionale Intercluburi pe Echipe de Dublu U 12.

Deşi Sălajul nu are o echipă la acest turneu, judeţul nostru este reprezentat de Patrik Bolduţ, tenismanul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club fiind “împrumutat” la AS Club Politehnica –  printr-un protocol de colaborare între cele două cluburi – echipă alături de care participă la Naţionale.

Nu mai puţin de 12 echipe s-au înscris la această competiţie.

Este vorba despre Dinamo Bucureşti, Olimpia Bucureşti, Altius Tennis Club, Champion Club 1, Champions Club 2, CSA Steaua, LPS Mircea Eliade Bucureşti, CSM Brăila, Tenis Club Daimon, TCM Roman, CS Major Bucureşti şi AS Club Politehnica.

S-au organizat meciuri preliminare, în urma cărora au fost eliminate Champion Club 1, Champion Club 2, Olimpia şi Altius TC, celelalte 8 echipe intrând pe tabloul principal.

Echipa lui Patrik Bolduţ a dat peste Tenis Club Daimon, echipă pe care a învins-o, după ce tenismanul sălăjean, a câştigat meciul de dublu mixt, alături de colega sa.

În semifinale, AS Politehnica se va duela cu CS Major Bucureşti, principala favorită a turneului.

De precizat este faptul că după acest turneu expiră “împrumutul” lui Patrik Bolduţ la Politehnica, astfel că el se va pregăti în continuare la ACS Sergiu Carp Tenis Club, sub îndrumarea lui Sergiu Carp, antrenorul alături de care a reuşit toate performanţele notabile ce ne-a făcut să-l numim puştiul minune al tenisului sălăjean.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 septembrie.

You may also like

Leave a Comment