Responsive Menu
Add more content here...


Patrik Bolduţ, finalist la un puternic turneu internaţional

Tenismanul a ajuns până în finala turneului International Championships of Romania U14 în proba de dublu, alături de colegul său Samuel Hostiuc. În proba de simplu, Bolduţ s-a oprit în turul al treilea. Turneul a fost unul desfăşurat sub egida Tennis Europe, turneu de categoria 2

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Patrik Bolduţ continuă seria turneelor internaţionale din această perioadă. Tenismanul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău s-a aflat la startul International Championships of Romania U14, un turneu ce face parte din calendarul Tennis Europe, un turneu de categoria 2. Sportivul a participat atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu. Competiţia s-a desfăşurat în Bucureşti.

Sălăjeanul a avut primul tur liber pe tabloul de simplu, după care a dat peste Ştefan Chindriş, pe care l-a învins în trei seturi.

Ajuns în turul al treilea, Bolduţ a fost învis de Albert Pipie, în două seturi.

Tenismanul a fost prezent şi pe tabloul de dublu, acolo unde a făcut pereche cu româno-britanicul Samuel Hostiuc. Cuplul format de cei doi s-a dovedit a fi unul de succes, având în vedere că au ajuns până în marea finală.

După un prim tur liber, perechea Bolduţ-Hostiuc a trecut în 3 seturi de cuplul format de românii Bacliu-Timaru, calificându-se în sferturile de finală.

În această fază, cuplul Bolduţ-Hostiuc a trecut de o pereche sută la sută italiană, iar în semifinale a avut nevoie, din nou, de trei seturi pentru a se impune în faţa echipei formate de Karlo Piticaru şi Robert Szabo.

În marea finală, Patrik Bolduţ şi Samuel Hostiuc au cedat împotriva cuplului format de Albert Pipie şi Andrei Radu.

După International Championships of Romania U14, Patrik Bolduţ s-a îndreptat spre Austria, unde a luat startul la Bad Waltersdorf, o competiţie internaţională ce se desfăşoară sub egida Tennis Europe. Este un turneu de categoria 3.

La această competiţie, în primul tur, Bolduţ a debutat cu o victorie în faţa austriacului  Dominic Messenlechner.

 

You may also like

Leave a Comment