Responsive Menu
Add more content here...


Ordin clar pentru Dorin Toma şi jucătorii de la SCM Zalău. “Echipa este obligată să câştige cele trei jocuri din retur”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Având în vedere campania puternică de transferuri care a fost în iarnă, Marius Paşca – managerul secţiei de fotbal – spune că SCM trebuie să se gândească la maxim de puncte în jocurile cu CFR II, Someşul Dej şi Luceafărul Oradea. Chiar şi aşa, gruparea de sub Meseş nu depinde doar de ea pentru a prinde play-off-ul

Sezonul de primăvară în Liga a III-a se reia cu ultimele trei etape din retur, înainte de play-off şi play-out. SCM Zalău se află pe locul 5, la cinci puncte de Lotus Băile Felix, ocupanta locului 4, ultimul ce duce în play-off. Chiar dacă şansele de calificare în play-off sunt mici, gruparea de sub Meseş mai crede în ele.

Ca dovadă, în iarnă, SCM a avut o companie puternică de transferuri şi a adus nu mai puţin de nouă jucători.Pe hârtie, echipa arată mult mai bine decât în toamnă, dar gruparea antrenată de Dorin Toma trebuie să arate acest lucru şi în meciurile oficiale.

Având în vedere achiziţiile de marcă din iarnă, managerul secţiei de fotbal spune că echipa trebuie să obţină maxim de puncte din jocurile cu CFR II, Someşul Dej şi Luceafărul Oradea. Chiar şi în aceste condiţii, SCM Zalău nu depinde doar de ea pentru a prinde play-off-ul.

Primul şi cel mai important joc pentru SCM Zalău este cel de vineri, din deplasarea de la CFR Cluj II.

“Au în componenţă jucători tineri, de valoare, de perspectivă. Până la urmă vorbim de campioana României, dar  când mă uit la lotul nostru şi la experienţa pe care o au jucătorii noştri, consider că avem şansa să câştigă. Sper ca antrenorii să fie inspiraţi şi la ora jocului să trimită în teren cei mai în formă jucători”, spune Paşca.

“A fost o perioadă aglomerată pentru conducerea administrativă, în care ne-am ocupat de remanierea lotului. S-a construit un lot puternic cu jucători de valoare, iar acum există dubluri pe fiecare post. S-au făcut eforturi deosebite, iar aşteptările sunt mari. Ca şi un obiectiv intermediar, echipa este obligată să câştige cele trei meciuri şi consider că suntem îndreptăţiţi să sperăm la acest lucru. Din păcate nu suntem la mâna noastră pentru a ne califica în play-off, dar noi trebuie să ne câştigăm jocurile. În paralel, lucrăm să formă un lot competitiv pentru sezonul următor. În cazul în care nu vom prinde play-off-ul, meciurile din această primăvară pot să fie o bună pregătire pentru ce se va întâmpla în sezonul următor”, ne-a declarat Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment