Responsive Menu
Add more content here...


O nouă carte a Doinei Ira-Tăutan – „Dor de vis. Profeție împlinită”, un roman autobiografic

În colecția „Roman” a Editurii „Caiete Silvane”, a apărut o nouă carte: „Dor de vis. Profeție împlinită”, un roman autobiografic, cu o prefață de Doina Ira - Tăutan

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

O nouă carte a Doinei Ira -Tăutan a apărut în colecția Roman, la Editura „Caiete Silvane”, în colaborare cu Editura „Școala Ardeleană”: „Dor de vis. Profeție împlinită”, un roman autobiografic. Volumul va fi prezentat în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Zilelor revistei „Caiete Silvane”, 28-29 martie 2024, la Zalău.

Cred că povestea de viaţă a Dinei poate fi un excelent manual, ori măcar „îndreptar”, pentru toţi cei care, la un moment dat, capitulează, îşi pierd speranţa. Pentru cei care, deşi au făcut tot ce le-a stat în putinţă să fie bine, nu mai cred că va mai fi bine vreodată. Vă asigur că este posibil să fie exact aşa cum îşi doreşte fiecare. Povestea Dinei o confirmă. Totul este să nu vă pierdeţi ireversibil speranţa, sau/şi să nu vă complăceţi, ani de zile, în relaţii şi situaţii care nu vă fac bine, care vă scad stima de sine. După o profundă şi serioasă evaluare, aruncaţi din viaţa voastră tot ce nu vă împlineşte, tot ce nu vi se potriveşte. Nimeni, pentru nimic în lume, nu merită să-şi irosească viaţa!

Doina Ira-Tăutan

Un roman puternic, un roman-viață. O carte despre împlinirea speranței, și prin miracolele literaturii. Recomand cu căldură noua, vechea carte a doamnei Doina Ira-Tăutan.

Daniel Săuca

Doina Ira-Tăutan, prozatoare, poetă, este membră a Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj. A debutat în revista „Caiete Silvane” cu poeme de dragoste scrise în colaborare cu soţul său, scriitorul Viorel Tăutan. A mai publicat volumele „Speranţă renăscută”, poeme, Editura Eikon, Cluj-Napoca, 2011; „Dor de vis”, roman, 2013; „Spitalul de nebuni”, roman, 2016; „Fata Măriuței”, roman, 2023, la Editura „Caiete Silvane”.

„Caiete Silvane”, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment