Responsive Menu
Add more content here...


Actorul și producătorul de film Alin Panc, față în față cu elevii de la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău

Actorul și producătorul de film Alin Panc, față în față cu elevii de la Liceul de Artă "Ioan Sima" Zalău, într-un eveniment tare fain, organizat de Biblioteca Județeană Sălaj

by Mihai POP
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film, 𝐀𝐯𝐫𝐚𝐦 𝐈𝐚𝐧𝐜𝐮 𝐢̂𝐦𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐞𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢, sălăjeanul #AlinPanc le-a vorbit liceenilor despre viață, actorie și filmele în care a jucat, despre provocări și oportunități în carieră, subliniind importanța perseverenței și a profesionalismului în atingerea obiectivelor.

De altfel, Panc i-a încurajat pe tineri să-și exploreze creativitatea și să-și urmeze visele, și, poate cel mai important, să fie cei mai buni în meseria lor!

” #Mulțumim 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐧𝐜, pentru tot ce ne-ai învățat azi! Abia așteptăm să ne revedem și zilele următoare, alături de liceenii de la #API și #CNS! 👉 #Mulțumim Titus Campean pentru găzduire! A fost o bucurie să vedem atâția artiști discutând și încercând să afle secretele unei cariere de succes, într-un domeniu plin de provocări, a transmis reprezentații Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj!

Filmul 𝐀𝐯𝐫𝐚𝐦 𝐈𝐚𝐧𝐜𝐮 𝐢̂𝐦𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐞𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢, prima docu-dramă dedicată Crăișorului Munților, punctează momentele care au influențat decisiv destinul lui #AvramIancu, urmărind evenimentele din perioada 1848-1872, până la moartea eroului transilvănean. Pelicula poate fi vizionată în zilele următoare în mai multe comunități sălăjene, în cadrul Săptămânii de film românesc în comunitățile sălăjene, inițiate de Consiliul Judeţean Sălaj și Țara Silvaniei.

 

 

You may also like

Leave a Comment